Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy kevés háj van a combomon...

Linkoln kérdése:

Egy kevés háj van a combomon és a hasam alsó részén, ezeket lelehet dolgozni fogyózós edzéssel úgy hogy nem esik a teljesítményem?

Figyelt kérdés

183,5cm magas vagyok, 17éves, és 67kilógramm,

2-3kiló fogyás tökéletes lenne, az hogy meddigtart nemlényeg, tőlem egy évig is tarthat ha van értelme.

Csak a sportolókon sem látom hogy totál szálkásak lennének, ezért kérdem hogy van e értelme.

2012. jún. 4. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szálkásító diétával tudod leadni a zsírt és heti min. 3-4 aerob edzéssel. Nincs helyi zsírégetés, mindenhonnan megy le, nem tudod irányítani a zsírégetés helyét.

De szerintem 67 kilósan ezzel a magassággal izmot kéne növelni még.

2012. jún. 4. 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Megvagyok izomnövelés nélkül, de amugy tényleg nemlehet irányítani? máshol nemigazán van rajtam zsír.
2012. jún. 4. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Nincs helyi zsírégetés. Nem onnan megy le, amit mozgatsz izmot, hanem mindenhonnan fogysz. Erre millió cikk van, ha nem hiszed holnap majd linkelek párat. Most csak telóról írok. De nekem is hihetsz, 26 év edzés után tudom mit beszélek.:)
2012. jún. 4. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, és ha így próbálnék fogyni, d eközben aerob edzek is, nem fogja az izomzatom megsínyleni?
2012. jún. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!