Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ennyire hullámzó a...

Miért ennyire hullámzó a teljesítményem?

Figyelt kérdés

Verseny szerüen táncolok, ezért hétköznap mindig vannak óráim. Emiatt egész héten fel vagyok pörögve, és úgy érzem, hogy rengeteg energiám van:)

De van néha egy-egy olyan hét, amikor már 3x másfél óra tánctól is teljesen kidöglök, de olyan szinten, hogy este még arra sincs erőm, hogy fel vegyem a pizsamám...

A többi óra meg egyenesen katasztrófális lesz, és szinte semmilyen gyakorlatot nem tudok megcsinálni, csak fásult fejjel probálom túl élni az órát, és reménykedek benne, hogy a tanár nem pécéz ki magának:)

Utána meg úgy kovájgok haza felé mint aki beszivott...

Máskor meg simán letáncolok akár kétszer annyit is, és inkább felpörget, max csak este leszek egy kicsit álmos. Pedig kb. ugyananyit eszek, alszok mindig, és hétvégén pihenek.

Szerintetek miért van ez? Nem értem, hogy miért hullámzik a teljesítményem...

2011. jan. 14. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen a kaja lehat az oka, ha nő vagy, akk hormonális dolgok is játszhatnak, sőt az is, h mennyit pihentél előző este.

De szerintem vigyél le magaddal ásványvizet, nekem pl egy edzés alatt van, h 2x1,5 liter is lemegy... Illetve szőlőcukrot, és, mikor érzed, h semmi energiád, akkor egyél meg 4-5 szem szőlőcukrot, egyből jobb lesz. A víz pedig folyamatosan mehet, amikor tudsz inni.

Illetve erősen ajánlott lenne valamilyen vitamin PAK-ot szedned pl Multi Pro-t az olcsó is, és jó is.

Én pl Animal PAK-ot szedek, bár én testépítek.

2011. jan. 15. 03:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Ha belegondolok végülis lehet akár bármelyik, vagy az összes együttvéve.

Kivéve a víz, mert azt mindig viszek, de nekem bőven elég fél liter is:)

De mind1 ez van, nálam mindig is így volt...hogy egyszer fent-egyszer lent.

2011. jan. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!