Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Merre biciklizzek ha nagyobb...

Merre biciklizzek ha nagyobb tavokat szeretnek gyakorolni?

Figyelt kérdés
Tavaly eljutottam kb ilyen 50km-t tekertem 20szal talan, szoval kb4 orat. Most nezem a Girot es realizalom hogy min100kmt kene tekernem, de nem mehetek mindig a szilaspatak menten oda vissza. Hol lenne jo Budapedt kornyeken ami konnyebb? Szentendret tudom, meg arra nem mentem. Esetleg van otletetek, vagy kikhez csatlakozhatnek esetleg?

2021. máj. 29. 16:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Most csekkoltam a bikemap.net-et, sajnos ott is a Kossuth L. üdülőpartot mutatja...

Egyáltalán nem voltam meggyőződve a mobilgát és az azzal kapcsolatos fejlesztések hasznosságáról - de ott elválasztották volna a gyalogosokat a bringásoktól. Tehát nem zavarták volna egymás "köreit".

2021. máj. 31. 14:21
 42/43 anonim ***** válasza:

OFF:

A mobilgátból sajnos politikai ügyet csináltak.

Laktam azon a környéken és hiába hazudták, hogy mobilgát csak parton lakókat védi, én majdnem minden évben láttam az Nánási-Király útján homokzsákokat. Valamikor pedig le is volt zárva, mert nem tudták időben kiépíteni a gátat. Aztán lehetett felmarni az iszapot, néhol az aszfalttal együtt.

A másik hazugság, hogy új lakóparkot védené a mobilgát. Meg lehet nézni: Azokat már magasabbra építették, éppen nekik van a legkevesebb szükségük a mobilgátra.

Szentendrén működik a gát, pedig alighogy megépült, már jött is egy jelentős árhullám.

A Sziget fesztivál miatt több fát vágtak ki, mint amennyit a gát miatt a Rómain kellene. Mégsem tüntettek ellene a helyik környezetvédők. A Filatorigátnál 10 éve kiszedték a HÉV-átjáró előtt az utolsó kerítés elmeket, hogy jegyárúsító sátrat építhessenek oda. Azóta sem került vissza a kerítés a helyére. Rutinból a kerítés végénél kezdtem fordulni, de meg tudtam állni. Ez sem zavar senkit sem, csak a mobilgát.

Lehet romantikázni, hogy milyen természtes a Római és tényleg nem kellene belőle Kopaszi gátat csinálni, de a Római le van pukkanva. Ugyanúgy nem nyúltak hozzá legalább 30 éve, mint sokáig a Népligethez, a Gellért-hegyhez vagy sokáig a Városligethez.

2021. máj. 31. 15:19
 43/43 anonim ***** válasza:
73%

42: sokmindenben egyetértünk. :)

Kár, hogy nálunk már mindent politikai hecckampánnyá tesznek... :(

És fontos beruházások ezért nem épülhetnek meg, vagy jelentős többletköltséggel (rosszabb feltételekkel). Lsd. Lágymányosi híd levezetése... :(((( Mert egyes "környezetvédők" ott laknak a Hamzsabégi útnál...

2021. máj. 31. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!