Merre biciklizzek ha nagyobb tavokat szeretnek gyakorolni?
De akkor miért írod, hogy a büfésoron van "dedikált" kerékpárút...???
Legfeljebb a szokásjog szerint mennek ott szerintem....
Mert van.
Lehet, hogy a "büfésoron" közös gyalogos és kerékpáros út van, de előtte és utána önálló kerékpárút van.
Mert nem Római sétány, hanem Római part a neve.
Egyértelműen a Nánásin van a kijelölt kerékpárút!
És mellette még kvázi-párhuzamosan egy szakaszon ott a Gyula utca - Zaránd utca - stb. - világoszölddel jelölt forgalomcsillapított övezet, és ajánlott alternatíva.
Hát nem egészen. Pünkösdfürdő és az északi vasúti-összekötő között nincs dedikált bringaút.
Nem is nagyon hiányzik. Aki arra jár, kényelmesen halad, nem csúcsokat akar döntögetni, így szépen konfliktus mentesen lehet arra kolbászolni.
A büfésornál meg a többség tolja a bringát, mert sok az ember, és murvával van felszórva az egész.
Nem neked válaszoltam, hanem aki szerint a Római parton van bringaút.
A Nánásit nem szeretem, mert elég nagy forgalmú, és a parti sétány sokkal szebb is.
A szépségről nincs is vita!
De alkalmatlan a közlekedésre. Az felújított gáti rész az már teljesen OK! Bárcsak lenne valami hasonló előtte is! De ugye megfúrták a mobilgát-projektet - tehát ilyesmi még álmunkban sem lesz ott.
#35!
A Mozgásvilág térképén pedig a Rómain meg a bringaút.
És a vasúti hídról a Street View szerint is a Rómaira vezet a bringaút.
[link] ,19.0631646,3a,23.7y,327.86h,89.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRbeCXv0g3xSNHgoY2IdqGw!2e0!7i16384!8i8192
A Nánási-Királyok pároson a >> jel van felfestve.
Van egy másik ajánlott bringás útvonal a kertesházak között.
De a Rómain 1-2 éve még végig bringaút volt. És teljesen mindegy, hogy van-e ott most tábla, mert 10 éve is használhatatlan volt bringázásra. Csak arra volt jó, ha Római volt a cél.
Amúgy szerintem már senki sem tudja itt, hogy kivel vitatkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!