Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Merre biciklizzek ha nagyobb...

Merre biciklizzek ha nagyobb tavokat szeretnek gyakorolni?

Figyelt kérdés
Tavaly eljutottam kb ilyen 50km-t tekertem 20szal talan, szoval kb4 orat. Most nezem a Girot es realizalom hogy min100kmt kene tekernem, de nem mehetek mindig a szilaspatak menten oda vissza. Hol lenne jo Budapedt kornyeken ami konnyebb? Szentendret tudom, meg arra nem mentem. Esetleg van otletetek, vagy kikhez csatlakozhatnek esetleg?

2021. máj. 29. 16:04
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Amugy valoban lightos, amikor elkezdtem nagyon nem volt labam. Edzek ra kulon mert kitorest alig tudtam csinalni. Sza ha ezt nagyobb sebessegbe csinaltam volna erosebb lennek. De hat vhol el kell kezdeni.
2021. máj. 30. 10:38
 22/43 anonim ***** válasza:

"Baja Szeged között van egy majdnem 100 km bicikliút, szépen felújítva, szép erdős,mezős, sík terepen"

Bajára meg elmegetsz a Duna partján!

2021. máj. 30. 11:22
 23/43 anonim ***** válasza:
73%
A legfontosabb lenne, hogy egy normális, jól beállított bringával tekerj. Igyál, egyél eleget és tekerj.
2021. máj. 30. 18:29
 24/43 anonim ***** válasza:
36%
Menj ki mihamarabb a varosbol es mindig probald meg elkerulni az autos forgalmat: at az arpad hidon, keresztul mesz a lakotelepen, haladsz a duna fele ... romai part-punkosdfurdo-luppa-szentendre ... szentendrenel ne menj ki az autok koze, menj a bringa uton tovabb, amig kedved tertja.
2021. máj. 30. 20:51
 25/43 anonim ***** válasza:
Konkréten a Római partra inkább ne menjen ki. Ennyi erővel a Westendben is tekerhetne. A Királyok útja tökéletes.
2021. máj. 30. 21:13
 26/43 A kérdező kommentje:
Melyik az a királyok útja?
2021. máj. 31. 10:24
 27/43 anonim ***** válasza:

26: Légyszi nézz már rá a térképre! :)

25: szerintem senki nem a RÓmai parti sétányt javasolta.... A Királyok útja is a Római-parthoz tartozik... by the way....

2021. máj. 31. 10:29
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

A parttal párhuzamos első utca. Egy szakaszon Nánási út a neve, aztán átvát Királyok útjába. Végig 40-es korlátozás van, tehát egészen nyugalmas.

A Strava Global Heatmap-en látható, hogy többen használják, mint a Rómait. (Aki a Római parton teker, azok kevésbé használnak Stravát. De lényeg, hogy sokan tekernek ott, megszokott azon az úton a bringás.)

Bár neked a Szilas-patak irányából az Megyeri híd közelebb lesz.

2021. máj. 31. 10:37
 29/43 anonim ***** válasza:
#28: szerintem akiket te konkrétan a sétányon látsz, azok nem bringások, hanem koca kerekezők, akik a belvárosból vagy a XIII. kerületből kitekernek pár km-t lángosozni-kajálni a Rómaira...
2021. máj. 31. 10:40
 30/43 anonim ***** válasza:
77%

#29!

A Rómain elvben van kerékpárút. Viszont óriási a gyalogosforgalom. Nem csak a környéken, hanem a dedikált bringaúton is. Az út kialakítása és a minősége is csak arra való, hogy oda kiguruljon az ember.

Koca bringás célpontnak tökéletes, arra is nagyon jó, ha eléhezett az ember és még haza akar jutni. De közlekedésre teljesen alkalmatlan.

2021. máj. 31. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!