Mennyi kaloriat egetek?
Napi 2 ora mtb kb 35km (tudom lassu, de vastag kereku mtb, tehat megerolteto) aszfalton.
Naponta folyamatosan ez mennyi kaloriaegetes lenne? Megallas nelkul.
Es mit jelent az hogy 26 os, 27.5 os stb es 1.75 gumi stb???mindenhol ezeket irjak de nem ertem. Van egy 10 eves (akkori ara 200ezer) mtb-m amivel elegge megerolteto az aszfalton tekerni. Esetleg le tudnam cserelni helyes gumira stb de nem ertek hozza. Imadok tekerni de a technikai reszeket nem ertem.
Tervben van majd valamikor egy versenybico de addig is szeretnem folytatni az mtbt de aszfalton. Segitene valaki megallapitani a bicikli technikai adatait, lemerni esetleg? Es hogy mire csereljem a gumit vagy kereket, hogy gyorsabb haladast nyerjek vele.
Menj el egy bicajszervizbe és segítenek neked.
Ha régebbi mtb akkor valszeg 26-os. 26 coll a kerék átmérője.
Versenybicaj gumit nem tudsz rátenni mert annak tök más az abroncsa. Sokkal vékonyabb. De erre a széles mtb abroncsra is van városi gumi.
Szervizbe vidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!