Megéri a drágább biciklit venni ilyen felhasználásra?
Alaptvetően hobbi célra szeretnék egy mtb-t. Nem mondom, hogy nem hasnzálnám aszfalton, mert járok azért néha hosszabb túrákra, de jobb szeretek erdőbe, földúton tekerni. Megszoktam már az mtb-t, tudom, hogy egy cross bicaj jobb lenne de mégis ragaszkodom hozzá. Kettőt néztem ki, ami az én full amatőr szememmel hasonló. Megérné a drágábbat venni, miben jöbb az, vagy milyen hátránya van az olcsóbbnak?
arra hogy gurulj az erdőben fölösleges 300k bicigli ezeken a cube matrica kerül sokba
vegyél használtan vagy a dechatlonban 100k ért valamit
A teleszkóp miatt a drágábbat venném. Az Aim az egyik legrosszabb Suntour villával van szerelve, az Attention pedig levegős Rock Shoxszal. Ezen kívül kicsit korszerűbb a hajtás is, újabb széria a váltó, de emiatt nem igazán érné meg a felárat.
Ezek amúgy pont hobbi montik, szóval a célra ez a kategória az ideális szerintem. Érdemes azért körülnézni más márkánál is. A Tourney agy szerintem is gyász ennyiért, bár ezen és a féken gyakran más márkák is spórolnak.
ennyiért is van használható a többit hagyd a matricabohócoknak
ezek tényleg!jó árak
első nekem is tetszik
második kellys utánérzés
harmadik asszonynak tényleg megérik érdemes
max az előéletét nem tudjuk...(beszerzési áron;)
;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!