Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szobabicikli ér valamit?

Szobabicikli ér valamit?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2 kicsi gyerekkel vagyok itthon, este 10ig egyedül. Nincs lehetőségem terembe járni, se futni, se kint szabadban bicajozni.

Rokonok nagyon messze így nem opció a gyerekek lepasszolása.

Ameddig ez a dolog megoldódik vettem egy szobabicikli. Napi 2szer van időm tekerni 1-1órát.

Ez segít a fogyásban? Tudom az ennivaló is nagyon fontos. Igyekszem elhagyni a cukros dolgokat mert nagy energiaital és csoki függő vagyok. Szóval mától 1db se. Stb.

Rengeteg oldalt olvastam. Van ahol azt írták semmit nem ér max átmozgat. Máshol azt írták ha nem is nagyban de hozzájárul a fogyáshoz.

Köszönöm a véleményeket, tanácsokat.

2021. jan. 25. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
#10-es: hol szereztél gumiszalagot? ☺️
2021. jan. 25. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
A Duna plaza Intersport üzletében vettem.
2021. jan. 25. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy többen is említették: A legnagyobb kihívás a monotonitás. Kint 5-6 óra 2000 méter szint elrepül. Görgőn az 1 órát is megszenvedem. Csak olyan videokat tudok nézni, ami nem igényel komolyabb koncentrációt.

Mindig pulzusmérővel tekerek, görgőn is, de egészen máshol vannak a tartományaim, mint szabadban. Ez külön sport, külön zónákkal.

Nem várj csodát az első hetekben!

2021. jan. 25. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!