Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A biciklimen az U fék egyik...

A biciklimen az U fék egyik pillanatról a másikra nem fog. se a hátsó se az első. Esetleg tudd valaki segiteni ?

Figyelt kérdés
A biciklimen az U fék nem fog. Se elől se hátul. Nemtudom hogy ez számit e de az utobbi napokban sokat mentem vizes esős időben és ez után tapasztaltam a problémát. Esetleg valakinek lenne tipje, ötlete hogy hogyan tudnám korigálni hogy a problámát hogy ujra jól fogjanak a fékeim?

2021. jan. 2. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

középen van felfogatva egypontos felfogatás az outi-tehát nem kétpontos mint a v-fék

valamelyik oldalra mindig elhúz/beleér-de ez minőség hiba is lehet-105 ultegra dura-ace ahogy haladsz fölfele ugyebár a minőség egyre jobb-de a lényegi az első részben vabn...

2021. jan. 4. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
lehet rossz fékpofa van benne-tehát nem gyári féloldalasan kopott már a felni ugye a rossz beáálítástől/elhajlástól(az eredet meg amit írtam!)
2021. jan. 4. 18:05
 13/14 Wadmalac ***** válasza:

Az is lehet, hogy a bowdenház húzza el a középhelyzettől.

De amúgy ha a vázra-villára felfogató hátsó csavarját kicsit lazítod, az egész patkót be tudod forgatni saccperkábé jó középhelyzetbe. Csak ügyelj, hogy a csavar újra meghúzásával vissza ne tekerd újra ferdére.

Szívem szerint azt mondanám, dobd le és vegyél egy noname két forgáspontos patkó párat meg hozzá való fékkart, annyira nem drága és ebből a legolcsóbb is jobb a régi egytengelyes patkóknál.

2021. jan. 5. 10:45
 14/14 Wadmalac ***** válasza:

Amúgy ezt csúfolják U-féknek, BMX-eken előfordul:

[link]

2021. jan. 5. 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!