A biciklimen az U fék egyik pillanatról a másikra nem fog. se a hátsó se az első. Esetleg tudd valaki segiteni ?
Figyelt kérdés
A biciklimen az U fék nem fog. Se elől se hátul. Nemtudom hogy ez számit e de az utobbi napokban sokat mentem vizes esős időben és ez után tapasztaltam a problémát. Esetleg valakinek lenne tipje, ötlete hogy hogyan tudnám korigálni hogy a problámát hogy ujra jól fogjanak a fékeim?2021. jan. 2. 13:50
1/14 anonim válasza:
mi az az u-fék?!?
v-fék patkófék-canti lever
mi az az u-fék nem u-lakat?!?
2/14 A kérdező kommentje:
A patkóféket szokták U féknek is hivni amenyire én tudom
2021. jan. 2. 14:29
3/14 anonim válasza:
tehát régebbibmx6vagy outi?!?
mert valójában a fékforma pont fordítva van
ilyen forma:
n
4/14 anonim válasza:
Akkor szokott ilyen lenni ha például olaj,vagy olajos víz megy a felnire.Vagy ha voltál mosóban vele mostanában akkor a sampontól is lehet.Meg kell tisztítani a fékezőfelületet a felnin,a fékpofákat pedig meg kell egy kicsit csiszolni,az segíteni fog.
5/14 A kérdező kommentje:
igen megtakaritoam de sajnos nem javult a hejzet. a bovdenen is igazitotam és azzal se lett sokal jobb. A csiszolást mivel javasolod ?? Még azzal megprobálkozom de ha azzal se jobb akkor elviszem szervizbe vagy fék csere.
2021. jan. 2. 16:16
6/14 anonim válasza:
Durva csiszolópapír vagy reszelő.Működnie kell,hacsak nincs teljesen elkopva már a betét.Vagy az is lehet,hogy beégett,ha mondjuk lejtőn sokat húztad a féket.
7/14 tothp válasza:
Acél vagy alufelni? Az acél már egy minimális párásodástól is használhatatlan lesz fékezéskor.
8/14 A kérdező kommentje:
oksa köszi. Holnap megprobálkozom velle
2021. jan. 2. 16:50
9/14 anonim válasza:
Ha álló helyzetben kézzel behúzod a féket, megmozdul a fékbetét? Ráfog a felnire, vagy meg sem mozdul? Az is lehet, hogy valahol elszakadt a bowden, csak a szigetelés alatt nem látod. Én is legutóbb így jártam.
10/14 A kérdező kommentje:
Well mostmár fog csak az a baj hogy surolja a felnit az egyik oldal. és akárhogy álitgatom vagy nem fog a fék vagy surolja a felnit. Kicsit olyan mintha az egyik oldalon nem akarná viszahuzni a féket és akárhogy játszok a bovdenel nem javul
2021. jan. 4. 11:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!