Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vegyek szobabiciklit? Dilemmáb...

Vegyek szobabiciklit? Dilemmában vagyok.

Figyelt kérdés
Szóval pár napja már azon agyalok, hogy vegyek-e szobabiciklit. Kinéztem már magamnak egyet, ami számomra nem is annyira olcsó, de az annál olcsóbbakra azt írták, hogy gagyi, akad, könnyen tekerhető stb. szóval az az maradt ami elméletileg megfelelne az elvárásaimnak. Futni menni nem szeretek, nagyon időjárásfüggő számomra, és sajnos az év legnagyobb részében hideg van kint. Edzőterembe járni szintén nem szeretek, drága, sokan vannak, szégyenlős vagyok, és annyi idő alatt míg elkészülök meg eljutok a konditeremig addigra itthon letudok egy egész kellemes kis edzést. Viszont igen az ára sajnos nem olyan, amire azt tudom mondani, hogy nem érezném meg. Annyiból praktikus, hogy összecsukhatós, így kevés helyet foglal, ha kocsival megyek akkor elméletileg tudom szállítani az szülőfalui házunk és az albérleti lakásom közt. Az igazán nagy baj az tényleg az ára...annyi mindent vehetnék abból a 40 ezerből...telefonon is gondolkoztam, mert vannak bajok a jelenlegivel...viszont hízok is, persze tudom szobabicikli nélkül is lehet edzeni, tornázni, ugrabugrálni és már szakad is rólam a víz, de sokszor az már nagyon monoton a számomra, illetve érzem, hogy az ízületeim se szeretik annyira. Ti megvennétek?

2020. dec. 20. 16:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem irtam,hogy xar csak,hogy: nem legjobb.

Egy ilyen cuccban mindig benne van hogy csalodsz benne és hamar fogassá válik. Nálad porfogova a szekrény melett. Egy valóban minőségi termék esetén kisebb az esély. A fogyáshoz meg a többi nem árt beszerezni egy normális mérőt.

2020. dec. 29. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!