Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vegyek szobabiciklit? Dilemmáb...

Vegyek szobabiciklit? Dilemmában vagyok.

Figyelt kérdés
Szóval pár napja már azon agyalok, hogy vegyek-e szobabiciklit. Kinéztem már magamnak egyet, ami számomra nem is annyira olcsó, de az annál olcsóbbakra azt írták, hogy gagyi, akad, könnyen tekerhető stb. szóval az az maradt ami elméletileg megfelelne az elvárásaimnak. Futni menni nem szeretek, nagyon időjárásfüggő számomra, és sajnos az év legnagyobb részében hideg van kint. Edzőterembe járni szintén nem szeretek, drága, sokan vannak, szégyenlős vagyok, és annyi idő alatt míg elkészülök meg eljutok a konditeremig addigra itthon letudok egy egész kellemes kis edzést. Viszont igen az ára sajnos nem olyan, amire azt tudom mondani, hogy nem érezném meg. Annyiból praktikus, hogy összecsukhatós, így kevés helyet foglal, ha kocsival megyek akkor elméletileg tudom szállítani az szülőfalui házunk és az albérleti lakásom közt. Az igazán nagy baj az tényleg az ára...annyi mindent vehetnék abból a 40 ezerből...telefonon is gondolkoztam, mert vannak bajok a jelenlegivel...viszont hízok is, persze tudom szobabicikli nélkül is lehet edzeni, tornázni, ugrabugrálni és már szakad is rólam a víz, de sokszor az már nagyon monoton a számomra, illetve érzem, hogy az ízületeim se szeretik annyira. Ti megvennétek?

2020. dec. 20. 16:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
és ha veszel:max vmi Kelly Rowland márkájút...
2020. dec. 20. 17:17
 12/31 anonim ***** válasza:

vegyél 40ezerért használtat abból eljutsz a-ból bébe is...

izgalmasabb mint otthon verni a rezet...

2020. dec. 20. 17:44
 13/31 anonim ***** válasza:

Elküldhetnéd, hogy mit néztél ki magadnak. Egy negyvenezressel előfordulhat, hogy akad, szétesik, stb., mert tényleg nagyon az alja kategória. A pulzus/wattmérőt azért írtam, mert ha valaki folyamatosan azt csekkolgatja, az csökkenti azért a monotonitást,

de ez most lényegtelen. Ha tényleg, rendesen kihajtod magad, akkor

nem hinném, hogy unatkoznál.

2020. dec. 20. 18:39
 14/31 A kérdező kommentje:

[link]

Akciosan 40 azt kihagytam.

2020. dec. 20. 18:48
 15/31 anonim ***** válasza:
mint a kerti nyugágy-azért ebben ne bizz h 40kilónál többet kibirna-látszatra-maxálva tekerés....lehet csalóka a kép-de ez felejtős...
2020. dec. 20. 20:39
 16/31 anonim ***** válasza:
ez egy bohózatba illő-darab sokra ne számíts ha zsebben tartod a lóvét-jobban jársz....vmi tom és jerry s rajzfilmben a kutya nyugánynak használná...
2020. dec. 20. 20:41
 17/31 anonim ***** válasza:
Használtan már 20ért is kapsz. Am az egyik leghatékonyabb kardio. A lépcsőgep melett.
2020. dec. 20. 21:14
 18/31 anonim ***** válasza:

Akcióban... persze... Az a gond, hogy ez soha nem volt 90ezer Ft, mert annyiért senki nem venné meg. De arra jó az ilyen ál-leárazás, hogy megvegyék az emberek, mert hűdejó 90 helyett csak 40 ezer! Egy 5mp-es kereséssel is kideríthető, hogy ez 1 hétig volt 90ezer Ft, előtte és utána 40e volt: [link]

És Szlovákiában is 108euró, azaz kb. 39e Ft.

Tök jó, hogy nekem kell más helyett keresnem... (persze nem KELL, de ha ennyire nem képes 40e Ft kiadása előtt valaki, és nem akarom, hogy átvágják, akkor "kell")

2020. dec. 20. 23:35
 19/31 A kérdező kommentje:
Nyilván én is tudom, hogy sosem volt ez 90 ezer....viszont vásárlói értékelések szerint (ami persze szintén lehet, hogy kamu) ez éri meg a legjobban. Viszont ennyi erővel akkor senki ne vegyen semmit, mert minden csak átverés ebben a szájbatekert világban, üljön szépen a seggén a sarokban és zabálja a megadóztatott chipset...vagy menjen és fizessen havi 10 ezret a konditeremben. Amit meg már elmondtam, lóf...sz se akar kint tekerni a hidegben...Azért is nem írtam az elején, hogy akciós, most 40k és ennyi. Kár erre az oldalra barmit is kiírni, már ezt is megtanulhattam volna.
2020. dec. 21. 00:13
 20/31 anonim ***** válasza:
Szerintem megveheted. Ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy az általad választott darab milyen stb., mert nem értek hozzá. Viszont szerintem nem szabad ehhez úgy hozzáállni, hogy úgyis megunod és nem fogod használni, mert ez egyáltalán nem biztos. Nekem az összes biciklim a garázsban porosodott egy-két hét után, mert nem szerettem biciklizni. Egyrészt időjárás függő, felénk nincsenek normálisan kiépített kerékpárutak, nagy a forgalom, bogarak vannak, a környékben sincs mit csodálni, nem jött velem senki és mindig egyedül bicikliztem, fel kell öltözni stb., nem szerettem. Jártam spinracingre, amit szerettem és jó is volt, viszont az ugye időponthoz kötött és a vírus miatt be is zártak a termek. Én tavasszal vettem magamnak egy spinning biciklit itthonra és azóta is használom, nagyon szeretem. Szoktam közben zenét hallgatni vagy youtubeozni, illetve online edzéseket is tartanak több helyen és azt is kipróbáltam. Nekem bejött :)
2020. dec. 21. 03:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!