Jó megoldás a szobabicikli? Eddig kint tekertem, fogytam is 6 kilót,kb.4 hónap alatt. Nem szeretném visszahízni. Ebben segíthet?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb,a mágnesfékes, vagy a szalagfékes?
Illetve elég ha 1-1,5 órát tekerek normál tempóban, vagy érdemes váltakozó intenzitással végezni?
2020. okt. 14. 20:48
2/8 anonim válasza:
Másik megoldásként vehetsz néhány jó meleg sportruhát, és folytatod a kinti bicajozást.
3/8 anonim válasza:
Miért nem folytatod, ahogy eddig? Miért akarsz átállni szobabiciklire?
Egyszerüen vegyél megfelelö sportöltözetet és ezen túl is kinn biciklizz!
4/8 anonim válasza:
bármi jobb mint a semmittevés!!!!
én ha 1 hétig nem mozgok már roszzul vagyok :D
5/8 anonim válasza:
Én is a téli ruhára szavazok. Csak elindulni nehéz, ha nincs szép idő. Szobában tekerni viszont nem egy nagy élvezet. Bár van, akinek bejön.
De egyszerűbb egy görgőt venni, ha már van bringád.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 🙂 A hideg és én nem vagyunk barátok. Hamar felfázok,ezért keresek alternatívát. De már nem tudom, hogy bicikli,vagy ellipszis tréner??
2020. okt. 15. 14:01
7/8 anonim válasza:
Én is 30 fok körül érzem jól magam, de mozgás közben nagyon nehéz megfázni.
8/8 anonim válasza:
Ha rendszeresen biciklizel a szabadban télen is - természetesen megfelelöen felöltözve -, akkor meg fog szünnni a felfázás meg egyéb probléma, ami a nem kellöen aktív immunrendszerre és a folyamatosan túl melegben tartózkodásra vezethetö vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!