Vegyek szobabiciklit? Dilemmában vagyok.
Vitatkoznék a 7-essel!
Nem mindenki unja meg a szobabicilizést. Ismertem 2 embert, aki rendszeresen görgőzött telente órákon át. Persze volt motvációja és edzésterve, mert készült a következő versenyszezonra.
Tehát nem mindenki unja, akad egy-két kivétel! :)
De a valóság mégis az, hogy az emberek 98%-a utál a négy fal között tekerni. Ha nincs lefagyva az út, inkább kimegyek a hidegbe. 2 órát ki lehet bírni. Szobában 10 perc múlva iszonyatosan meleged lesz. 1 óra alatt több, mint 1 liter vizet fogsz meginni. Kell egy ventillátor vagy ki kell nyitnod magadra az ablakot, erkélyajtót.
Utána 10 másodperc alatt a fürdőszobában kell lenned, mert csuromvizesen megfázol. Persze csak akkor, ha nem unod halalra magad pár perc után. A pulzusmérő abban segít, hogy fel tudsz építeni edzést, ami csökkenti a monotóniát. Én még fel szoktam tenni a kormányra a telefont és fülhallgatóval nézek fejkamerás videokat. Ja, de telefonod sincs most...
Amit a hidegről írtál: hülyeség!
Futni tényleg mindig lehet, még hóban is. 5 perc alatt fel lehet öltözni és 2-3 perc mozgás után már nem fogsz fázni. Futni még akár esőben is lehet, mert termelsz annyi hőt, hogy esőben se fázz meg.
Mondom mindezt úgy, hogy szoktam görgőzni, 10.000+ km-t tekerek évente és utálok futni.
Háttámlás... ez nem fogyásra van hanem mozgásra,hogy legyen kifogásod mikor jogosan ledagadtoznak.
Vegyél új telefont és kuporgass,hogy tavasszal vehess egy rendes* bringát. Vagy egy normális szoba bringát 60K-ért.
*Rendes bringa nincs 100 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!