Mi a véleményetek azokról a bringásokról akik profi csapat mezében, válogatott vagy akár világbajnoki mezben tekernek?
😅
Igen, csakis.
Nem tudom, nekem sosem volt sem időm, sem kedvem azzal foglalkozni, hogy más miért milyen ruhát hord.
Főleg nem azzal, hogy ezért még buzeráljam is őket.
Főleg bringán. Én a kerékpáros életet mindig is egy nagy családnak éltem meg, akik közös célért, együtt élnek.
Totál idegen bringással összefutva is mindig régi barátokként álltunk le beszélgetni, hetvenévessel is helyből oda-vissza tegezve, együtt örülve annak, amit csinálunk.
És ez volt az egyik okom, amiért életre szóló szerelem lett az országútizás.
Ezért nem tudom megérteni, hogy az ilyen embereket mi motiválja.
Te magad is elmondtad, hogy nem veszed fel a csapatmezt. Kivéve ha valóban tagja vagy és kiérdemelted, mint ahogy ez veled is megtörtént.
Te is érzed, hogy nem oké felvenni.
Vannak a kerékpározásban, pláne országúton íratlan szabályok amiket illik betartani. Ez is az etikett része.
Bernard Hinault ötszörös tdf győztes nyilatkozta egyszer.
"When I see pot-bellied cyclists wearing the maillot jaune, it appals me."
Nincs vele semmi baj, köszi.
Esetleg valamelyikőtök nem akar beugatni Bernard Hinaultnak?
sokezer bicajversenyző közül EGY darab.
WTF...???
"Te magad is elmondtad, hogy nem veszed fel a csapatmezt. Kivéve ha valóban tagja vagy és kiérdemelted, mint ahogy ez veled is megtörtént.
Te is érzed, hogy nem oké felvenni."
Nem, nem érzem.
Egyszerűen csak engem nem motivál az ilyen szintű szurkolás.
"Vannak a kerékpározásban, pláne országúton íratlan szabályok amiket illik betartani. Ez is az etikett része."
Nem, ez nem tartozik oda.
Ahogy írták is, ez merchandising és teljesen elfogadott, legális és nem, nem szúr senkinek szemet.
Bernard Hinaultnak sem.
Mert amiről ő nyilatkozott, az a maillot jaune, a sárga trikó, ami nem csapatmez, hanem a versenyen vezető versenyzőnek járó trikó.
Ezt tudnod kéne, ha ennyire otthon vagy a kerékpársport szabályaiban.
És azt meg is értem, hogy visszatetszőnek érzi, ha egy tunya pocakos bringáson látja.
Azt tényleg elég vicces sörhasra felrántani.
Én mondjuk nem kötnék bele, de kicsit kivigyorognám, erős a kontraszt.
Ne kötekedj! Nézd meg a kérdést! Írtam a világbajnokot mezt, innentől ha van legalább 80-as iq-d akkor tudod, hogy az összes kiemelt mez ide tartozik a kérdés alá.
Vagy soroljam fel mindet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!