Mi a véleményetek azokról a bringásokról akik profi csapat mezében, válogatott vagy akár világbajnoki mezben tekernek?
Ki kell érdemelni! Az is szánalmas amikor a sörhasú ötvenes ember feszít a Messi mezben.
Ti is pont ugyanilyen szánalmasnak vagytok. Szomorú, hogy nem veszitek észre magatokat.😫
Te nagyképű hülyegyerek!
Gyakran a profi csapatok mezét és a bringa megjelenítését összhangba hozzák. Tehát akinek van egy felsőbb kategóriájú bringája, annak valószínűleg a csapatmez fog a legjobban tetszeni. Értem, hogy szerinted mindenkinek a Decathonban kellene mezt vásárolni, de régen sem voltak népszerűek a trabantos kiegészítők.
A TdU-n indul a Mitchelton-Scott (World Team) és kifejezetten tetszik a mez designja. Vagy ott van a ma már klasszikus Volvo-Cannondale! Pont lesz@rom, hogy te itt mit rinyálsz. Ha tetszik, mert Scott vagy Cannondale bringám van, akkor megveszem és hordom.
Te ostoba, pont leszarom hol veszi a mezt.
Nekem tökéletes összhangban van a fél milliós géppel a Rapha mez. És nem játszom az agyam, hogy úgy csinálok mint ha profi bringás lennék.
Szánalmas.
#35 de buta vagy.
Kimenni szurkolni egy meccsre a csapat mezében vagy abban edzeni nem ugyan az.
De nektek hiába magyarázok, felét nem fogjátok fel.
Jó, akkor biztosan én vagyok a buta...
Akkor magyarázd meg kérlek, hogy mi a bajod azzal, ha valaki egy sportmezt sportcélra használ és mennyiben elfogadhatóbb az, a a rendeltetési céljától eltérően használja azt?
Avagy inkább azt akarod ezzel mondani, hogy a fradistánk kimehet a meccsre szurkolni a fradimezben, de a sarki grundon már nem focizhat egy jót a barátaival?
Értem a különbséget, a brngások az szabadban edzenek. Csak a kérdező nem érti meg, hogy senki nem azért vesz csapatmezt, hogy profi (abból élő) sportolónak tűnjön, hanem mert az tetszik neki. És mindegy, hogy miért az tetszik neki.
Vagy az volt a méretében vagy annak az anyaga tetszett.
Nézegesd, kérdező! EGy rakás bevétele van a Barca-nak ilyesmiből! Meg persze az összes többi nagy egyesületnek! Merchandising!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!