Mi a véleményetek azokról a bringásokról akik profi csapat mezében, válogatott vagy akár világbajnoki mezben tekernek?
Igen, az ő szavára talán érdemes adni 5 tdf győzelemmel. A huszad rangú vízhordót nem fogják meginterjuolni. De hidd el, ő is ezt mondaná...
Ismered a saját kérdésed?
"akik profi csapat mezében, válogatott vagy akár világbajnoki mezben tekernek?"
Egyik sem a sárga trikó. Nem is a zöld, nem a pöttyös stb.
Ha nem vagy tisztában a szavak jelentésével, ne használd őket.
Itt van egy kis trikó-tanfolyam.
Amúgy pöttyöst már láttam mezben országútison, de poénosan hozzá volt fényezve a lova is, piros pöttyös volt fehér alapon.
Úgy ment el mellettem a hegyen felfelé, hogy nem lepne meg, ha a csapattársaitól kapta volna szülinapra a hegyimenéseiért.
Szerintem jó poén volt.
#89: áááááááá..... :) miért pont ezt tudná hitelesen ...
Összekeverni a csapatmezt az eredmény-alapú sárga trikóval... LOL
Jól van kérdező, lásd én nem akarok veled veszekedni. De a segítségedet kérem:
anno nyertem egy mezt a Telekomtól és én tudatlan képes voltam azt rendeltetésszerűen használni...
De természetesen ezek után már tudom, hogy mivel Ullrich is ilyenben tekert, ezt ~n nem tehetem meg. A kérdésem csak annyi, hogy elég, ha besuvasztom a szekrény aljába úgy, hogy többet ne is találjam meg, vagy köteles vagyok azonnal elégetni?
Kérlek Mester, ne hagyj bizonytalanságban!
#94:
Ezt nem bocsátom meg neked. Miattad felröhintettem az irodában.
:D
Gyorsan fel kell gyújtani ezt a webáruházat is:
@95: valóban megbocsáthatatlan bűnt követtem el. Most hogy visszaolvastam, észrevettem ehy súlyos hibát.
Természetesen a mezen nem Telekom szerepel, hanem T-Mobile...
#69!
Igen rá gondoltam.
Valóban nem emlékeztem pontosan a hülyeségeire, de ugyanúgy lehülyezett mindenkit, ha nem azt a választ kapta, amit hallani szeretett volna, mint a mostani kérdező.
Hogy egymásra talált a sok kisegítő szökevény.
Itt éljétek ki magatokat srácok, gondolom a bringán már nem vagytok ekkora nagymenők, azért szájaltok itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!