Mi a véleményetek azokról a bringásokról akik profi csapat mezében, válogatott vagy akár világbajnoki mezben tekernek?
Hmm érdekes, abban a kérdésben a kérdező sehol nem írta, hogy első vagy dobogós akar lenni, de te itt már azt írod, hogy azt írta, pedig nem. De látom őt is keményen betámadtátok.
Érdekes egy társaság van itt, hiénák vagytok, négyen öten rácuppantok egy kérdésre és csesztetitek a kérdezőt normális válasz helyett. Színvonalas...
Tagadhatod, de sajnos elárultad magad...
Az elsőben még nem, de a másodikban! :-D
Amúgy szeretnék kiiktatni az 1.1-es rögeszmédet, hogy itt team-mezt hordók válaszolgatnak neked.
Sosem hordtam ilyen csapatmezt.
Amíg versenyeztem, a saját klubunk mezét hordtam.
Volt egy saeco-s sapkám, ennyi.
Azt sem a csapat miatt vettem, hanem mert az volt jó méret.
Sosem voltam annyira elkötelezett híve egyik csapatnak sem, hogy mögéjük álljak mezviseléssel.
De ha olyan vérmes szurkoló lettem volna, lehet, hogy vettem volna olyan mezt.
A haveri társaságban sokszor tekerésztünk együtt jó pár team-mezes emberrel, sosem piszkálta őket senki, sosem verték rá a nyálukat.
De ha valahol leültünk mondjuk Tour de France-ot nézni, üvöltve szurkoltak a kedvencüknek.
Szóval igenis a fociszurkolók esete.
Bár volt olyan bringás haverom, aki azért hordott telekomos mezt, mert olcsón hozzájutott és tetszett neki, amúgy fingja nem volt a Telekom teamről és nem is érdekelte.
Harminc éven át versenyeztem, sosem találkoztam olyan emberrel, aki kihaénnemkedésből hordott volna csapatmezt.
Illetve de.
Egyszer egy kis patkányt a viselkedése miatt ki kellett zárnunk a klubunkból és utána még hónapokig rontotta a hírünket azzal, hogy a mi klubunk mezében égette magát a bunkó viselkedésével.
Aztán sikerült elkapnunk és elkoboztuk tőle.
(A mez a klub tulajdona volt, nem fizetett érte semmit).
Nagyon sajnálom, hogy a kérdező nem tudott normális kerékpáros társaság tagja lenni, akkor tudná, hogy semmiféle ilyen viselkedés nincs a bringások közt.
De a reakcióiból értem, miért nem tudott normális társaság tagja lenni.
75
Az utolsó mondatot ha nem írod oda még az is lehet, hogy akár részbe igazat adtam volna. De neked ismét be kell ugatnod, lehet abban a bizonyos klubban nem csak egy patkány volt...
Én nem patkányoztalak le téged.
De ezek szerint annyiban igazad van, hogy nem az a kizárt emberke volt az egyetlen patkány.
A másodikat most ismertem meg.
Nem hiányzott.
"Gondolom azt a szerencsétlent is valami hasonlóért patkányozode, mert volt saját véleménye ami nem a tiéd volt."
Klubos mezünkben berúgva ordenáré módon viselkedett kocsmákban, utcán, több szórakozóhely a klubunknak küldött be panaszt.
És nem én döntöttem a kizárásáról sem.
"Ha normálisan írod, az utolsó mondat nélkül akkor komolyan elfogadtam volna a válaszod. "
Nem kellett volna előtte parasztkodnod.
Én nem vagyok a kőre kenyeret visszadobó típus. Ez a minimum volt, amit érdemeltél.
Rosszindulatú, gonosz, embergyűlölő, öntömjénező, egyben titokban önutáló, megkeseredett és ezért az egész világot maga körül okoló ember vagy.
Sajnállak.
És azokat is, akik kénytelenek egy ilyen ember közelében élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!