Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Kelemen ryu ju jitsu megtaní...

A Kelemen ryu ju jitsu megtanít bunyózni?

Figyelt kérdés

[link]

Működnek ezek a technikák?Nekem kissé bűvészkedésnek tűnik.A boksz kéztechnikáját használják benne?Ez full contact?Vagy a videón meg van játszva/be van gyakorolva?Van zsákolás az edzéseken?

Régen nagyon tetszett és most úgy tűnik,hamarosan lenne lehetőségem elkezdeni.Azóta egy ideig bokszoltam.De most már annyira nem meggyőző.Ezt lehetne használni MMA-ban?Egy bokszoló lecsapná szerintem,vagy egy birkózóval se bírnának

2017. máj. 4. 00:14
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Sanda sincs..Meg az ilyen kungfu meg minden kínai stílus felejtős.Nem bírom a kínai kultúrát..

De pl.nem nagy hátrány az alacsony testmagasság egy 2méter +-os ellen?

2017. máj. 6. 13:00
 42/43 anonim ***** válasza:
Ha tudod használni az alacsonyságod akkor annyira nem
2017. máj. 6. 13:02
 43/43 Csongor185 ***** válasza:

Sanda az thai boksz csak a kínaik ellopták és kiegészítetek grappling-al nincs benne semmi kínai.

Ha erős vagy és gyors, és ki is tudod használni akkor az alacsonyabb termetedből még előnyt is kovácsolhatsz belharcnál.

2017. máj. 6. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!