A Kelemen ryu ju jitsu megtanít bunyózni?
Működnek ezek a technikák?Nekem kissé bűvészkedésnek tűnik.A boksz kéztechnikáját használják benne?Ez full contact?Vagy a videón meg van játszva/be van gyakorolva?Van zsákolás az edzéseken?
Régen nagyon tetszett és most úgy tűnik,hamarosan lenne lehetőségem elkezdeni.Azóta egy ideig bokszoltam.De most már annyira nem meggyőző.Ezt lehetne használni MMA-ban?Egy bokszoló lecsapná szerintem,vagy egy birkózóval se bírnának
"Hamarosan szembe kerülök a birkózással, mert a haverom elkezdi"
Ja, és majd 2 edzés után elvered, aztán kijelented hogy a birkózás rossz. Ilyenkor éveket kell várni.
Csongor,itt nincs kempo.
De én úgy látom,hogy az MMA-ban főként a testharc dominál.Meg amúgy alacsony vagyok (168 cm)és hobbiszinten erőemelő is vagyok.(Most készülök a 2.versenyemre) Ilyen alkathoz ideálisabb lenne valami testharcos stílus,nem?Vagy legalábbis ami tartalmaz testharcot.
Jó,hogy írod,hogy kickboxolsz.Mert a kickboxon is gondolkodom.A kedvenc MMA-som,Igor Vochanchyn is kickboxer.
De akkor ezt a Kelemen jitsut hagyjam vagy mi legyen ezzel?Ebbe igazából van minden,ütés,rúgás,testharc stb.
Levegő,akkor a kungfu stílsuok nem így harcolnak,ilyen beállásokkal?
És a kungfuban van testharc?
De úgy tudom,a kungfu stílusok elég drágák.Hallottam,hogy valahol a birkózó edzés pl.2500 ft havonta.A kungfu meg 10 000 felett is lehet
A shaolin sanda is jó én 4 évig csináltam abba is van föld harc, de az meg kerepesen van máshol nem tudok.
Esetleg 1 box/kick-box combo vagy bjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!