13 évesen sok volt az ha 32kg-al csináltam fekvenyomás?
jajj de okosak vagytok:D én 14 évesen kezdtem 1éve csinálom 80at nyomok fekve nem fáj semmim.
be kellene ám melegíteni .(10percet )
de ku*va okos vagy:D
talán okosan kell csinálni nem ugy mint a sok hülye köztük ti is .
eleve ha van valami én biztos nem itt kérnék tanácsot te is nagy gyúrós vagy ELMÉLETBE .
azért kétszer jobb testem van és ha normálisan edzel akkor 40 évesen is tudod csinálni .
én a hejes feladatoktól kezdve az erőltetés mértékére az étrendre mindenre figyelek.
te meg akkor ne sportolj megnézük 40évesen egymást .
mert ha azt veszed minden sportban vannak veszélyek csak okosan kell tudni csinálni és TÜRELEMMEL .
a kérdezőnek meg azt mondanám dolgozz kis súlyokkal de mindig melegíts be addig ameddig nem érzed hogy jó és ha jó akkor még egy kicsit .
először kisseb súlyokkal csináld kb 1évig persze közben emelheted csak az izületeidnek is meg kell erősödnie .
és utána erőltesd magad .
meg lehet venni porcépítőt azok is nagyon jók.
figyelj az étkezéseidre is,
17:07 "eleve ha van valami én biztos nem itt kérnék tanácsot te is nagy gyúrós vagy ELMÉLETBE .
azért kétszer jobb testem van és ha normálisan edzel akkor 40 évesen is tudod csinálni . "
Ki mondta, hogy ne edzenék? Pont azért adok tanácsot, mert edzek, röpke 8 éve gyúrok, 16 éves korom óta (mellette versenyszerűen amerikai focizom).. Nem hiszem, hogy olyan nagyon előttem járnál :D
17:07 "én a hejes feladatoktól kezdve az erőltetés mértékére az étrendre mindenre figyelek. "
Inkább egy bazi nagy nyelvtan könyvre kellene figyelned. Komolyan képes voltál leirnia 'helyes'-t pontos j-vel, basszus? Nagyra lehetsz a gyúrásoddal, ha az összes lány sikitva menekül az intelligencia-hiányod elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!