Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 13 évesen sok volt az ha...

Yayoy kérdése:

13 évesen sok volt az ha 32kg-al csináltam fekvenyomás?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve kondiztam de 4 hete abbahagytam mert nagyobb terhelésnél mindig fáj a könyökem lehet h a fekvenyomástól van??
2010. máj. 1. 19:27
1 2
 1/12 anonim válasza:
ritkább maszturbálás - az ízületek egészségéért!
2010. máj. 1. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
igen, bizony lehet következménye, ha valamit 4-6 évvel előbb kezdesz, mint ahogyan azt az okosok mondják...
2010. máj. 1. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne gyúrj,mert szétb@szódnak az izületeid!!!!! Válassz más sportot és 4-5 év múlva folytathatod a gyúrást,de előtte beszélj egy edzővel! ;)
2010. máj. 1. 20:35
 4/12 anonim válasza:
Kondizással szerintem várjál még pár évet...nincs kedvem kifejteni bővebben,hogy miért,de hidd el teljesen jó szándékkal írom.
2010. máj. 1. 20:38
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
szerintem is várj vele,inkább ússzál,fussál,focizz...
2010. máj. 2. 07:42
 6/12 anonim ***** válasza:

jajj de okosak vagytok:D én 14 évesen kezdtem 1éve csinálom 80at nyomok fekve nem fáj semmim.

be kellene ám melegíteni .(10percet )

2010. máj. 3. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
20:24 - jé, 1 éve birják az izületeid? Okoska, nem erről van szó, hanem, hogy majd 40 éves korodban mindened fájni fog, frontérzékeny leszel, könnyebben sérülsz.. Még mindig büszke vagy gondolom.
2010. máj. 3. 23:37
 8/12 anonim ***** válasza:
21%

de ku*va okos vagy:D

talán okosan kell csinálni nem ugy mint a sok hülye köztük ti is .

eleve ha van valami én biztos nem itt kérnék tanácsot te is nagy gyúrós vagy ELMÉLETBE .

azért kétszer jobb testem van és ha normálisan edzel akkor 40 évesen is tudod csinálni .

én a hejes feladatoktól kezdve az erőltetés mértékére az étrendre mindenre figyelek.

te meg akkor ne sportolj megnézük 40évesen egymást .

mert ha azt veszed minden sportban vannak veszélyek csak okosan kell tudni csinálni és TÜRELEMMEL .

2010. máj. 4. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
24%

a kérdezőnek meg azt mondanám dolgozz kis súlyokkal de mindig melegíts be addig ameddig nem érzed hogy jó és ha jó akkor még egy kicsit .

először kisseb súlyokkal csináld kb 1évig persze közben emelheted csak az izületeidnek is meg kell erősödnie .

és utána erőltesd magad .

meg lehet venni porcépítőt azok is nagyon jók.

figyelj az étkezéseidre is,

2010. máj. 4. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

17:07 "eleve ha van valami én biztos nem itt kérnék tanácsot te is nagy gyúrós vagy ELMÉLETBE .

azért kétszer jobb testem van és ha normálisan edzel akkor 40 évesen is tudod csinálni . "

Ki mondta, hogy ne edzenék? Pont azért adok tanácsot, mert edzek, röpke 8 éve gyúrok, 16 éves korom óta (mellette versenyszerűen amerikai focizom).. Nem hiszem, hogy olyan nagyon előttem járnál :D

17:07 "én a hejes feladatoktól kezdve az erőltetés mértékére az étrendre mindenre figyelek. "

Inkább egy bazi nagy nyelvtan könyvre kellene figyelned. Komolyan képes voltál leirnia 'helyes'-t pontos j-vel, basszus? Nagyra lehetsz a gyúrásoddal, ha az összes lány sikitva menekül az intelligencia-hiányod elől.

2010. máj. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!