Situ kérdése:
Fekvenyomás szerintetek infó lent?
Figyelt kérdés
Sziasztok szóval a kérdésem az lenne hogy mikor 40 kiloval keztem most már 3 honapja edzek és 70 kiloba tok nyomni 2 tőt szerintetek ez nagyábol okés?2011. aug. 2. 21:48
1/11 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Kit érdekel mennyit nyomsz. Ha csak nem vagy vagánykodó cigánygyerek. Okés.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem m1 hogy menyit nyomok mert ha ez kevés akkor edzés tervet kell esetlegváltanom mert nem jól fejlődők ezzel te nagyon okos értelems választ vár az ember vagy te itt éled ki magad? akkor nem szoltam add ki az idegedet nyugodtan. De ha lehet nem életelen nem normális ideg beteg válaszát várnám köszönöm
2011. aug. 2. 22:11
3/11 A kérdező kommentje:
akarom irni normális ember válaszát várnám :)
2011. aug. 2. 22:12
4/11 anonim válasza:
szerintem egy kicsit lehetne még látványosabb a fejlődés, a 70 kg mehetne már szériában, de hajrá!
6/11 anonim válasza:
Tök mindegy, mennyivel nyomsz fekve, amikor én kezdtem, akkor 30 kilóval nyomtam, mert azzal fejlődtem... Tudod, nem a súly számít, hanem hogy normális ismétlésszám mellett szabályosan, de azért nehezen meg tudjam csinálni.
A fejlődésed mértékéről sem tudunk nyilatkozni. Szerinted mindegy, hogy 75 kiló vagy, vagy 120? Hogy ítéljünk meg bármit, ha azt se tudjuk, hány kiló vagy?
Na mindegy is, hülye kérdés ez, és itt nem az első válaszoló volt az idegbeteg.
7/11 anonim válasza:
Ha 40 kilos vagy, akkor k*rva jo!
8/11 anonim válasza:
Megint egy nyomorul hülyegyerek, aki azt hiszi ő a jani. Mi a f@szért kérdezel, ha ennyire okos vagy. A fejlődést nem, a súlyban kell mérni te idióta, hanem izomméretben. Ha erőemelő vagy akiknél a súly számít, akkor meg hagyd az egészet, mert fos.
9/11 A kérdező kommentje:
értem :) ha hülyeségnek tartod kérdést . ne válaszolj rá:) Ez a weblap azért nyilt hogy normális emberek válaszoljanak mások kérdéseire ha te nem tudod a választ minek irsz :)? ne itt éld ki magad
2011. aug. 3. 12:13
10/11 anonim válasza:
Az a jó, hogy még mindig nem fogod fel, hogy a kérdésedre nincs válasz, mert hülyeség, de nem baj. Majd figyelem a neved a kérdésnél és hagyom, hogy az okosok válaszoljanak azokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!