Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek megtudom verni?

Szerintetek megtudom verni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 8.-os vagyok, és van egy srác aki beszólogat.

Ő 180 cm, és 95 kg, én csak 174 cm, és 57 kg.

Viszont én 1,5 éve bokszolok.

Az a baj hogy a kondija sem olyan rossz ahhoz képest hogy nagy, de én gyorsabb, teknikásab vagyok.

14 évesek vagyunk.

2016. nov. 4. 11:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A súlyomhoz képest nagyot ütök, zsákon legalábbis eléggé beleremeg!

Nem magam áltatom, hanem figyelem a nagyobb súlyú társaim zsákolását, meg a velem egysúlyúakét!

2016. nov. 6. 20:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi a francnak írtad ki ezt a kérdést? Tudod mit, megadom neked a választ amire vársz: simán levernéd. Na most irány az ágy, holnap suli.
2016. nov. 6. 22:04
 23/27 A kérdező kommentje:
Tippekért . .
2016. nov. 6. 22:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Leírtuk a tippet: másfélszer akkora mint te, ha meg akarna verni, akkor valószínűleg megtudna.
2016. nov. 6. 23:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha nem majrézol be és odaugrasz, telibevered a fejét párszor, hidd el hogy kislány lesz belőle egyből.
2016. nov. 7. 00:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Majd akkor lesz jó az erő, ha a zsákot még tartani is kell valakinek és olyat belevágsz, hogy alig bírja tartani, kimozdul ő is. De nem kell ezt erőltetni, ahogy egyre többet zsákolsz, úgy lesz egyre pontosabb, gyorsabb és erősebb minden ütésed.
2016. nov. 8. 21:38
 27/27 anonim ***** válasza:
ugyan addigra kinövöd..
2017. aug. 14. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!