Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek megtudom verni?

Szerintetek megtudom verni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 8.-os vagyok, és van egy srác aki beszólogat.

Ő 180 cm, és 95 kg, én csak 174 cm, és 57 kg.

Viszont én 1,5 éve bokszolok.

Az a baj hogy a kondija sem olyan rossz ahhoz képest hogy nagy, de én gyorsabb, teknikásab vagyok.

14 évesek vagyunk.

2016. nov. 4. 11:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

nem hinném hogy 95 kilot meg tudsz mozditani....az jó ha be tudsz neki mosni mint boxoló......a lényeg hogy 8.végére ki ne csapjanak....

neked +sulyra van szükséged :/

2016. nov. 4. 11:47
 2/27 anonim ***** válasza:
Gyakorolj egy kis türelmet és tanuld meg leszarni, ha beszólnak, ugyanis még rettenetesen sokan fognak beszólni ennél sokkal durvábban... tanárok, főnökök, munkatársak és nem verhetsz meg mindenkit... ugyanis az bűncselekmény... amit a felnőttek nagyon meg tudnak szívni... sőt ha megvered ő meg feljelent, már neked is lehet priuszod amivel kb megnehezíted az egész életedet...
2016. nov. 4. 11:47
 3/27 anonim ***** válasza:
Addig örülj amig csak beszólogat. Ha már lökdösne és fizikailag is piszkálna akkor kéne megverni. A különbség ember és állat között hogy az állatok fizikai erőszakkal oldják meg a dolgokat az embereknek meg van eszük és tudnak kommunikálni. Ezért azt mondom hogy engedd el a füled mellett. Ha nevetsz azon amit mond akkor meglepodik majd mert az a celja hogy felidegesitsen. Addig fog csesztetni amig latja hogy eleri vele a celjat. A masik lehetoseg az, hogyha beszologat akkor nincs akkora fasz.a talán hogy verekedjen. Ezert ha egyszer (nem megvered! Amugy se tudnad mert kicsi vagy hozza) meglököd vállal aztán határozottan elé állsz hogy mi a baja talán "behódol". A legtobb embernek nagy a szaja ha verekedesrol van szo de ha mar eles helyzetben ott all elotte behuzza fulet farkat. De ez csak az utolso lehetoseg. Eloszor csinald azt amit mondtam, hogy nevetsz rajta meg nem foglalkozol vele. Amikor beszol csak mosolyogd meg aztan menj tovabb. Ne beszelj errol senkivel hogy mit szolt be meg hogy mert akkor azt o megint visszahallja es tudja hogy errol beszelsz ezert erdekel a dolog
2016. nov. 4. 12:04
 4/27 A kérdező kommentje:

Arra vagyok kíváncsi hogy megtudnám-e, nem hogy megkell-e!

Ennyit számít a súlya ? De ő nem tanul semmit sem.

2016. nov. 4. 12:27
 5/27 anonim ***** válasza:
Igen nagyon sokat szamit, 30 kiloval nehezebb istenem, nem veletlen hogy a BOXban is vannak sulycsoportok. Hiaba boxolsz meg tudod hogy kell utni attol o meg ut egyet es kifekszel meg nehezebben tudod ot elboritani. Egy verekedes nem a te sport szabalyaid alapjan fog tortenni mint esetunkben a box hogy te tudsz mindent es aki nem boxol azt meg tudod verni. Nem ez itt arrol szol hogy ott utod a masikat ahol tudod. Mindenki leszarja hogy te tudsz boxolni, radnehezedik es osszeszakadsz, semmit nem ersz ellene
2016. nov. 4. 12:49
 6/27 anonim ***** válasza:
A Box-szal az a baj, hogy a gyerek rádrúg kettőt, majd lefog és semmit nem tehetsz. Tényleg nagyobb és nehezebb nálad annyival, hogy lefogjon. Ha megütni nem is tud, lefogni biztosan és ott vége a dalnak.
2016. nov. 4. 13:39
 7/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen mindig sírva röhögök...

2016. nov. 4. 13:42
 8/27 A kérdező kommentje:

Hát de ha úgy eltalálom akkor azért kifeküdne, vagy megérezné annyira hogy megtorpanna rögtön! Meg én se lennék szabályos, az elején megütném, aztán torkon, meg egyéb érzékeny pontokon adnék neki!

Nehogy már, csak mert ő nagy már elver, hisz csak otthon ül a csávó!

2016. nov. 4. 19:05
 9/27 A kérdező kommentje:
és 5 év box után is így elverne ezekkel az arányokkal ?
2016. nov. 4. 19:05
 10/27 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de csomó utcai harcos videó van ahol jóval nagyobbakat hagynak helyben!
2016. nov. 4. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!