Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek megtudom verni?

Szerintetek megtudom verni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 8.-os vagyok, és van egy srác aki beszólogat.

Ő 180 cm, és 95 kg, én csak 174 cm, és 57 kg.

Viszont én 1,5 éve bokszolok.

Az a baj hogy a kondija sem olyan rossz ahhoz képest hogy nagy, de én gyorsabb, teknikásab vagyok.

14 évesek vagyunk.

2016. nov. 4. 11:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

5 év boksz után ez nem kellene hogy kérdés legyen.

suli után menj utána és tanúk nélkül adj a képének.

ha nincsen körülötte senki,akkor az ilyenek általában vissza sem mernek ütni.

2016. nov. 4. 20:11
 12/27 anonim ***** válasza:
5 éve Boxolót is lefognak és pont ugyanott van, mint egy fél éve Boxoló. Csak tudod az a baj, ha tényleg csak otthon ül, akkor rendben. De ha már ping pongozik, vagy valami, amitől van reflexe, akkor nem fogod tudni úgy eltalálni, hogy neki fájjon, inkább a te kezed törik el, mert ugye nincs rajtad kesztyű. Aztán persze ő rádront, lefog és földnek vág. Van esélyed, de neki is van.
2016. nov. 4. 20:19
 13/27 anonim ***** válasza:
Másfél év box, pláne ilyen fiatalon konkrétan lófütty. És igen, baromi sokat számít az, hogy másfélszer olyan nehéz mint te.
2016. nov. 5. 01:55
 14/27 A kérdező kommentje:

Én korbácsra hallgatok inkább!

Majd 3 év múlva megölöm!

2016. nov. 5. 10:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással téged fog valaki nagyon hamar megölni. Vasággyal együtt 60 kilós törpe keménykedik... hajaj :D
2016. nov. 5. 12:27
 16/27 A kérdező kommentje:
de addigra már 5 év boksz múltam lesz :)
2016. nov. 5. 12:38
 17/27 anonim ***** válasza:
jah én valamit félreolvastam szerintem,mert én most hétfőre gondoltam,hogy csináld meg nem 3 év múlva:)
2016. nov. 5. 16:21
 18/27 A kérdező kommentje:

Korbács nem olvastad félre!

Írtad hogy 5 év tapasztalattal verjem meg, de nekem az nincs meg, csak 3 év múlva lesz meg (mert 1,5 éve bunyózok)

2016. nov. 5. 20:10
 19/27 anonim ***** válasza:

de.

a másfelet olvastam 5nek.

szóval egy 1 percig se érezd felmentésnek a feladat alól az elírásom.

2016. nov. 5. 21:11
 20/27 anonim ***** válasza:

Sűrített Levegő:

Akkor is lefogná a csávó, ha karatézna vagy mást űzne, mert fél fejjel magasabb és több, mint 30 kilóval nehezebb. Bár az valszeg zsír lesz nagyrészt, de akkor is számít.

Az ütőerő is sokat számít. 57 kilósan nem lehet jól ütni, kivéve ha profi bokszoló vagy. 14 évesen én is kb. ekkora voltam és semekkorát nem bírtam ütni, csak gyors voltam. Most 75 kilóval, úgy, hogy edzek rendesen, elég nagyot bírok ütni. Nem mondom, hogy világrengető, de mérhetően erősebb, mint 14 évesen. Verekedésre viszont nem buzdítalak, arra viszont igen, hogy állj ki magadért, ne hagyd hogy eltaposson valami kis kcsög, akinek fáj az élet.

2016. nov. 6. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!