Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kell csinálni ha ismerünk...

Mit kell csinálni ha ismerünk egy illetőt aki meg akar verni, és ha meglát tudjuk hogy biztosan utol fog érni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 23:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Megismerkedni valaki olyannal akitől ő is fél... Vagy állj ki magadért.
2015. dec. 5. 00:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem futni kell! Te is mész felé és amíg ő pofázik, te ütsz.
2015. dec. 5. 07:44
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerezz be valami önvédelmi eszközt. Gázspray, gumilövedékes, gázpisztoly. Ha tudod, hogy képzettebb, akkor egy az egybe le ne állj vele bunyózni. Mondanám, hogy kezdj el valamilyen önvédelmet, de ha a közeljövőben várod a támadást, akkor fölösleges. Pár hét alatt nem fogsz utcai harcban használható tudást szerezni egyik edzőteremben sem.
2015. dec. 5. 11:19
 4/16 anonim ***** válasza:

Gazspray valoban jo. Ez az en javaslatom is.

Arra az esetre, hogy a jovoben elkeruld az ilyen eseteket, onvedelmi edzest is el lehet kezdeni viszont a gazspray akkor is nallad lehet.

2015. dec. 5. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Gázspray. Ha két méternél jobban megközelít, lefújod, és elfutsz. De vigyázz: ne fenyegesd a sprével! Ki a zsebből, spricc, uzsgyi!
2015. dec. 6. 11:29
 6/16 anonim válasza:
15%

nem kell fegyver, elég a fellépés.

ha nincs benned félelem hatástalan támadása.

ha megüt, s te csak mosolyogsz, nem fog megütni még egyszer. ha őrült akkor lehet, hogy megteszi még egyszer, viszont ekkor már nem számít arra, hogy visszaütsz és ekkor egy jó irányzott lendülettel földre tudod teperni, és addig ütni amíg észhez tér.

hajrá!

2015. dec. 7. 09:40
 7/16 anonim válasza:
59%

1.) Veszel a fegyverboltban egy szupercsúzlit. Van ilyen!

2.) Zsebre teszel 3-4 20-as anyát.

3.) 20 lépésről pofánlövöd. (Vagy tökön)... (Ettől majd a haver eldől mint a zsák; és még 3 percig rúgod a hasát).

4.) Kiröhögöd.

2015. dec. 8. 09:41
 8/16 Nagyfater válasza:
Le kell lőni. Ennyi.
2015. dec. 8. 11:54
 9/16 Nemes Zoltán ***** válasza:

Szerintem ha erősebb, és utolér, akkor meg fog verni.

Én ezt ésszel oldottam meg mivel meglehetősen gyenge voltam, még régen a suliban.

Szóltam a tanároknak, a szülőknek, és mindenkinek aki egy kicsit is erősebb volt nála.

Aztán majd csak valami jól sül el.

Vagy szénné ver:)

Jó ha hang vagy képanyag van az erőszakos viselkedéséről, egy életre tönkreteheted vele, kirakják a suliból, stb.

2015. dec. 10. 23:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Magyarországon a törvény bünteti az ön és tulajvédelmet. Hagyd magadat rommá verni, és ha túléled, talán nem indítanak eljárást ellened. Ha helybenhagyod a másikat, utána simán feljelenthet, és akkor garantáltan te jössz ki belőle rosszul:(
2015. dec. 11. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!