Mit kell csinálni ha ismerünk egy illetőt aki meg akar verni, és ha meglát tudjuk hogy biztosan utol fog érni?
Gazspray valoban jo. Ez az en javaslatom is.
Arra az esetre, hogy a jovoben elkeruld az ilyen eseteket, onvedelmi edzest is el lehet kezdeni viszont a gazspray akkor is nallad lehet.
nem kell fegyver, elég a fellépés.
ha nincs benned félelem hatástalan támadása.
ha megüt, s te csak mosolyogsz, nem fog megütni még egyszer. ha őrült akkor lehet, hogy megteszi még egyszer, viszont ekkor már nem számít arra, hogy visszaütsz és ekkor egy jó irányzott lendülettel földre tudod teperni, és addig ütni amíg észhez tér.
hajrá!
1.) Veszel a fegyverboltban egy szupercsúzlit. Van ilyen!
2.) Zsebre teszel 3-4 20-as anyát.
3.) 20 lépésről pofánlövöd. (Vagy tökön)... (Ettől majd a haver eldől mint a zsák; és még 3 percig rúgod a hasát).
4.) Kiröhögöd.
Szerintem ha erősebb, és utolér, akkor meg fog verni.
Én ezt ésszel oldottam meg mivel meglehetősen gyenge voltam, még régen a suliban.
Szóltam a tanároknak, a szülőknek, és mindenkinek aki egy kicsit is erősebb volt nála.
Aztán majd csak valami jól sül el.
Vagy szénné ver:)
Jó ha hang vagy képanyag van az erőszakos viselkedéséről, egy életre tönkreteheted vele, kirakják a suliból, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!