Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kell csinálni ha ismerünk...

Mit kell csinálni ha ismerünk egy illetőt aki meg akar verni, és ha meglát tudjuk hogy biztosan utol fog érni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 23:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
KR. ez nem így van. Ha valaki rád támad a házadban akár le is lőheted most már. cssak kést adjál a kezébe utána :)
2015. dec. 11. 21:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Pfu nagyon kemények itt néhányan... Nem magam miatt kérdeztem am hanem valamelyik szerencsétlen miatt akit úton útfélen meg akarnak verni. Érdekes h aki egyszerű erőszakot- megelőző támadást javasol azt felpontozzák míg aki ettől eltérőt att meg lepontozzák...
2015. dec. 11. 23:24
 13/16 anonim válasza:

#10-nek:

Ez csak akkor igaz, ha a támadó bozótlakó. Ha Te vagy a bozótlakó — evidens, az áldozatodat letartóztatják.

Ha két bozótlakó vív kardpárbajt mondjuk a 14-esen, a média két héten át "Fasiszta terror a Tizennégyesen" szalagcímmel jelenik meg; Nempárhuzamos Gyuri félórát fröcsög az USA parlamentben "Véget kell vetni a magyar fasizmusnak" című felszólalásában. Helyreigazítás persze nincs...

:)))

2015. dec. 12. 07:21
 14/16 anonim ***** válasza:

persze hogy a támadást javaslók lettek felpontozva,mivel ezt jelenti az önvédelem.

ha elkerülhetetlen az összetűzés,akkor csak úgy tarthatod meg a helyzet irányítását és növelheted a győzelmi esélyeidet ha te támadsz.

ebből meg következik,hogy ki kellene figyelned az ipsét,elütöd nem túl nagy sebességgel kocsival,aztán amíg kászálódik a földről és magához térne a meglepetéstől addig agyon rúgdalod,vagy egy vascsővel megdolgozod.

2015. dec. 13. 17:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Értettem Mr Sarcasm
2015. dec. 13. 19:06
 16/16 anonim válasza:
én is lepontoztam egy kép véleményt, ami békésebb módszert ajánl. az oka pedig az, hogy azzal hogy adott személy nem támogatja az erőszakot, még nem szabad naívan közeledni a többiekhez. oké, hogy a békés megoldás lenne a legjobb, de ezt szinte sosem lehet azzal elérni, hogy majd ő hagyja, hogy verjék, mert az majd másokra is jótékony hatással lesz. aki agresszív az ettől nem lesz más, a másik pedig jó eséllyel mehet a kórházba jó esetben csak egy-két öltésért.
2015. dec. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!