Mit csináljak ha félek verekedni?
Besértődhetsz kérdező, de Honvéd normálist választ adott. 2 hétre kómába került volna a gyerek, akkor te már nem itt lennél, hanem már rég előzetesben lennél valamelyik börtönben. Főleg úgy, hogy bokszolsz, mivel ilyen esetekben az ilyenekre nagyon szoktak harapni. Szóval már ennyiből rájön az ember, hogy kamu az egész kérdésed.
Nem vagy te 110 kiló, nem volt neked semmilyen verekedésed, csak pusztán unatkozol és kitaláltad az egészet.
Nem írtam le, hogy hol dolgozom, pont azért, mert nem tartozik rád. Annyit írtam, hogy mivel hivatásszerűen vagyok érdekelt ebben a témában, nem lehetséges, hogy egy ilyet megússzál.
Nekem az is furcsa, hogy elmondásod szerint te nem vagy agresszív, de rendszeresen olyan szórakozó helyre jársz, ahol tudod, hogy verekedések vannak. Küzdősportolóként, pontosan tudnod kéne megfékezni azokat az indulataidat, amik hirtelen felindulásból jönnek. Pl. ha 2x olyan mehéz vagyok minz az a gyerek aki engem üt, akkor annak nem ütök vissza telkes erőböl, mert mondjuk kómába eshet. (Még mindig nem hiszem el, hogy kómába küldtél valakit egy ütéssel, Tyson rendszeresen verekedett az utcán, még neki se lett halálos áldozata, pedig nem egy ütést mért az ellenfeleire.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!