Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit csináljak ha félek verekedni?

Mit csináljak ha félek verekedni?

Figyelt kérdés
Lehet rossz kategóriába írok de nem találtam jobbat. Nem az a baj hogy félek hogy megvernek vagy ilyesmi, hanem épp azért hogy megverek valakit. Nem vagyok kis darab, és rengeteget boxolok. Erre elég gyakori szórakozó helyeken a verekedés, és kb fél éve nem tudtam én sem elkerülni a verekedést, viszont csak 1x ütöttem meg a srácot és ki fekütt. 2 hétig kómában volt majdnem meghalt, ha nincsenek a biztonsági kamerák melyek bizonyítják hogy ő kezdeményezte a verekedést akkor le is csuktak volna, viszont sok helyen nincs biztonsági kamera, és ha kitör a balhé most már mindig elhagyom e helyszínt, viszont mindig van valami és így nem tudok elmenni nyugodtan sehova, mert a kis nyomorék 60 kilós köcsögök mindig balhéznak én meg a 110 kilómmal nem vagyunk 1 súlycsoportban. Mindig azzal jönnek nekem hogy csak a szteroidok miatt vagyok ilyen de ez csak a kinézet, tehetség semmi, igen szteroidozok nem is tagadom, viszont azt is tudom hogy 2 perc alatt elintéznék 1 ilyen embert. Az is baj hogy nincsenek kapcsolataim mint nekik, tehát ha valaki nekem jön még én leszek utána a hibás mert mellette fognak állani

2016. febr. 11. 10:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Besértődhetsz kérdező, de Honvéd normálist választ adott. 2 hétre kómába került volna a gyerek, akkor te már nem itt lennél, hanem már rég előzetesben lennél valamelyik börtönben. Főleg úgy, hogy bokszolsz, mivel ilyen esetekben az ilyenekre nagyon szoktak harapni. Szóval már ennyiből rájön az ember, hogy kamu az egész kérdésed.

Nem vagy te 110 kiló, nem volt neked semmilyen verekedésed, csak pusztán unatkozol és kitaláltad az egészet.

2016. febr. 12. 10:22
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem írtam le, hogy hol dolgozom, pont azért, mert nem tartozik rád. Annyit írtam, hogy mivel hivatásszerűen vagyok érdekelt ebben a témában, nem lehetséges, hogy egy ilyet megússzál.

Nekem az is furcsa, hogy elmondásod szerint te nem vagy agresszív, de rendszeresen olyan szórakozó helyre jársz, ahol tudod, hogy verekedések vannak. Küzdősportolóként, pontosan tudnod kéne megfékezni azokat az indulataidat, amik hirtelen felindulásból jönnek. Pl. ha 2x olyan mehéz vagyok minz az a gyerek aki engem üt, akkor annak nem ütök vissza telkes erőböl, mert mondjuk kómába eshet. (Még mindig nem hiszem el, hogy kómába küldtél valakit egy ütéssel, Tyson rendszeresen verekedett az utcán, még neki se lett halálos áldozata, pedig nem egy ütést mért az ellenfeleire.)

2016. febr. 12. 10:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Minek mész ilyen helyre?
2016. febr. 12. 22:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is szavakkal próbálkozz először, aztán ha nagyon nagyon muszáj akkor mehet az öklös:D.
2016. ápr. 18. 15:00
 25/25 anonim ***** válasza:
10 éve járok rendszeresen bulizni, eddig egyszer nem kellett verekednem. Talán egyszer volt olyan, hogy tánctéren lökdösődött egy gyerek, nem foglalkoztam vele és otthagytam, aztán rá 5 percre ki is dobták a biztonságiak a helyről.
2016. ápr. 18. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!