Félek verekedni, mert félek hogy megölök valakit, miért?
heló.tudom hogy nem jó dolog a verekedés stb...de ha olyan helyzet adódna akkor egyszerűen félek beütni 1-2 erősebbet, mert félek hogy úgy megütöm, hogy nem kap levegőt vagy valami ilyesmi.esetleg hova lehet ütni úgy, hogy ne essen baja az illetőnek?
nyilván hülyén hangzik az egész, de...
ne adjatok, hülye tanácsokat...
nyakon, karon, combon, hason, mellkason, fejen mindenhol van olyan pont ahol már kis ütés is lehet halálos...
aki nem tud verekedni, az ne tegye, mert igaz valószínűbb, hogy őt verik meg a végén, de ha idegsokkosan gégén vágsz valakit, mert te az állkapcsára céloztál, ugyan annyi börtönbüntetést kapsz, mintha direkt csináltad volna...
ha verekedni akarsz, tanulj küzdősportot, ha nem akarsz vegyél gázsprét..
Én se verekszem mert félek, hogy megölök valakit, de én azért mert mögöttem van tudás.
Már vagy öt éve kung fu-zom.
Több mint 2 évig birkóztam.
Közben eddzek is.
Egyébként ha mondjuk egy gyereket karon ütsz akkor az meghallhat az emberi testen vannak olyan pontok amiket megütünk meghal az ellenfél.
Vannak olyan harcművészetek amik erre építenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!