Egy 1 évet boxoló 170 cm magas gyerek nyerne verekedésben, van egy 190 cm magas kigyúrt (fehérjés) verekedni nem tudó gyerek nyerne?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 21:48
1/17 anonim válasza:
Ha elég gyors a kis boxoló és távolról tudja szurkálni a nagy disznót akkor lenne esélye szerintem, de közelharcban be lenne darálva mint a karácsonyfa vízkeresztkor.
2/17 anonim válasza:
hát figyelj, én 173 magas, 15 éves vagyok, és gyúrok, kipróbáljuk?
3/17 anonim válasza:
nah ez olyan volt mint, Ki győzne 1 lufi vagy egy kaktusz?
a méret semmit nem jelent, főleg hogy ha még verekedni sem tud az illető
"minnél nagyobb, annál nagyobbat esik"
5/17 anonim válasza:
az agresszívabb a kitartóbb győzne.
de mivel gyerekek szerepelnek a kérdésben,ezért gondolom ilyen macskabunyó lenne.
összepattannak,aztán 10mp után abbahagyják és szidják egymás anyját nagy felindultan.
6/17 anonim válasza:
1 év alatt tanult ütni a boxoló?
1 ütés elég állra, ami be is talál.
7/17 Zakathol válasza:
Mi az hogy fehérjés gyerek? A boxoló is fehérjés te, sőt Jézus is az volt! De a kutyád és a macskád is fehérjés...
8/17 anonim válasza:
a boxoló mindet leverné, de nagyon bele kell húznia mert sok-sok ellenfele lesz :D
9/17 anonim válasza:
mark86
ha a boxolónál van tű oszt kiszúrgyaja felfúvatottat akkó az győzik nem a fehérjés mer az elrepül.
10/17 anonim válasza:
igen, a műizmoknak van egy ilyen hátránya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!