Lehet rossz kategóriába írok de nem találtam jobbat. Nem az a baj hogy félek hogy megvernek vagy ilyesmi, hanem épp azért hogy megverek valakit. Nem vagyok kis darab, és rengeteget boxolok. Erre elég gyakori szórakozó helyeken a verekedés, és kb fél éve nem tudtam én sem elkerülni a verekedést, viszont csak 1x ütöttem meg a srácot és ki fekütt. 2 hétig kómában volt majdnem meghalt, ha nincsenek a biztonsági kamerák melyek bizonyítják hogy ő kezdeményezte a verekedést akkor le is csuktak volna, viszont sok helyen nincs biztonsági kamera, és ha kitör a balhé most már mindig elhagyom e helyszínt, viszont mindig van valami és így nem tudok elmenni nyugodtan sehova, mert a kis nyomorék 60 kilós köcsögök mindig balhéznak én meg a 110 kilómmal nem vagyunk 1 súlycsoportban. Mindig azzal jönnek nekem hogy csak a szteroidok miatt vagyok ilyen de ez csak a kinézet, tehetség semmi, igen szteroidozok nem is tagadom, viszont azt is tudom hogy 2 perc alatt elintéznék 1 ilyen embert. Az is baj hogy nincsenek kapcsolataim mint nekik, tehát ha valaki nekem jön még én leszek utána a hibás mert mellette fognak állani
Amúgy miből gondolod egy vadidegen 60 kilós valakiről hogy bármilyen kapcsolatai is lennének?
Gondolom nem csak bokszütésekre vagy képes, így első körben oltsd le szavakkal, ha ez nem használ akkor meg ha ütni próbál csavard ki a kezét és tedd le földre.
Védekezni próbálj, ne támadni amíg szem előtt vagy.
Esetleg elhintheted neki, ha nagyon akar még pattogni kint tárgyalhattok!
2016. febr. 11. 10:13
2/25 A kérdező kommentje:
Ez itt nem nagy hely, mindenki ismer mindenkit, tudom hogy ki milyen, próbáltam az ötleted hogy csak lefogom majd közben beszélek vele olyankor mind azt mondja hogy "oké békén hagylak csak engedj el" meg stb és ahogy elhagyom azonnal ismét nekem ront, de olyan is volt már hogy míg a földön tartottam a srácot nekem jött a haverja.Nem csak ütni vagyok képes mert birkózok is, sőt sok fogást is ismerek így bármelyik testrészét eltudnám törni vagy szimplán megfojtanám, azért írtam az ütést mert a fogásokkal semmire nem megyek ha pl 2-en jönnek rám 3-an meg el is intéznének szerintem hiába kis darabok én sem vagyok szuperhős és pont ezért nem nagyon szokott helyzet adódni a fogásokra
2016. febr. 11. 10:21
3/25 anonim válasza:
Én SOHA nem megyek olyan helyre ahová nem vihetek be gázfegyvert vagy sprayt.
2016. febr. 11. 10:32
4/25 A kérdező kommentje:
Gondolom nő vagy, férfiaknál eléggé gyáva húzásnak tűnik
2016. febr. 11. 10:52
5/25 anonim válasza:
3. vagyok.
Ha nekem írtad,nem férfi vagyok.
Azért jobb a spray mert realista vagyok,vagy gondolod,hogy te nem futhatsz bele egy nálad komolyabb bunyósba vagy csak simán egy jó ütésbe? Mellesleg te írtad: "...kb fél éve nem tudtam én sem elkerülni a verekedést, viszont csak 1x ütöttem meg a srácot és ki fekütt. 2 hétig kómában volt majdnem meghalt, ha nincsenek a biztonsági kamerák melyek bizonyítják hogy ő kezdeményezte a verekedést akkor le is csuktak volna,..." nos egy arcba fújás esetén nincs ilyen gond.
2016. febr. 11. 10:55
6/25 A kérdező kommentje:
Mindenkire van ember! De ha arcon fújok valakit az gyávaság! A te helyzeted más mint az enyém, hidd el :)
2016. febr. 11. 11:11
7/25 anonim válasza:
Oké,és te hol élsz? Az úri párbajkódex korában? Vagy szerinted a kis késes cigó eldobja a bökőt és leáll veled boxolni? Ráadásul,te írtad,hogy fosol,hogy halálra versz valakit,nos erre nem tudom más megoldást.
Na lépek,mert félek,hogy nem fogod fel,hogy mi a való világ.
2016. febr. 11. 11:17
8/25 anonim válasza:
Ha valóban igen nagy vagy tanulj meg együttélni vele. Mindig kihívás leszel az ilyen kicsiknek. Soha ne csináld a tüzet. Ha tudod hogyan kell kinyitni egy sörösüveget az asztal szélén vagy sarkán, akkor ha nem látja senki ugyan igy szakitsd le a 60 kilós körmét. Pofont már sokat kaphatott de ezt nem felejti el...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!