Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért félek verekedni, visszaü...

Tyson1966 kérdése:

Miért félek verekedni, visszaütni pedig már egy párszor megvertek. Nem tudom megvédni magam mit tegyek hogy ne legyek félős?

Figyelt kérdés

#boksz.bunyó
2013. dec. 2. 16:32
1 2
 1/12 Egy ork válasza:

Nagyon rossz nevet választottál..

Azért félsz, mert akkor, lehet, jobban megvernének.

2013. dec. 2. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Vagyunk ezzel így egy páran, én 6-majdnem 19 éves koromig Cselgáncsoztam, mégis összetojom magam, ha valaki komolyabban kiáll elém, főleg ha az illető roma származású...

mondjuk tény, ahányszor eddig inzultusra került sor onnan én jöttem ki fölényesen, de a para attól függetlenül meximálisan bennem van... a legrosszabb, hogy mikor leszólítanak, megállítanak egyből elkezd verni a szívem iszonyú erősen és a kezeim lábaim meg olyan érzés mintha betonból lennének...

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ha félős vagy, azt el kell fogadnod, az alaptermészeteden nem tudsz változtatni, de ha tanulsz valamilyen küzdősportot, akkor az önvédelemre még talán lehet esélyed...

2013. dec. 2. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
belenyomok kettőt, utána megkérdezem, ha még tud beszélni, kiscsávó mi a probléma?
2013. dec. 2. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
ez egy természetes emberi reakció és hozzá meg kell tanulni leküzdeni ugyan úgy mint mikor az ember először megy versenyre és annyira ráparázik, hogy egy olyan ember is lehet megveri akinek egyébként nem lenne esélye
2013. dec. 2. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Kezjd el járni valami full contact küzdősport edzéseire (pl boksz, thai boksz) és ott verekedj sokat.Ha hozzászoktál, akkor jóval könyebb lesz és kb már reflexből is vissza fogsz ütni.
2013. dec. 3. 13:47
 6/12 A kérdező kommentje:
jó van a multkor egy részeg csávó belémkötött a bárba pedig levertem volna simán, de mégis féltem megütni miért.Apám mindig azt mondja hogy ne féljek senkitől, nem éri meg hogy egy részeg, vagy beszivot alak tönkretegye az estémet azért mert félek
2013. dec. 3. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne legyél már p*nci. Ha megütnek pár perc múlva már érezni sem fogod,tehát tessék behúzni neki egyet és nekimenni az illetőnek ! Csak vedd rá magad az ütésre,ez olyan mint amikor leszólítasz egy csaj, csak annyi a nehéz benne,hogy elkezd ,de aztán már jön magától.
2013. dec. 5. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
a beszívottakat ne keverjük ide, õk/mi békeszeretõek vagyunk... :D
2013. dec. 6. 12:08
 9/12 A kérdező kommentje:
amugy meg érdekelne hogy könyökkel nagyot lehet ütni? mert a thai bokszban használják nem?
2013. dec. 11. 12:37
 10/12 anonim ***** válasza:
ha úgy találod el akkor kifekszik a könyöktől de a horogtól ugyanúgy de azt egyszerűbb kivitelezni
2013. dec. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!