Miért félek verekedni, visszaütni pedig már egy párszor megvertek. Nem tudom megvédni magam mit tegyek hogy ne legyek félős?
Nagyon rossz nevet választottál..
Azért félsz, mert akkor, lehet, jobban megvernének.
Vagyunk ezzel így egy páran, én 6-majdnem 19 éves koromig Cselgáncsoztam, mégis összetojom magam, ha valaki komolyabban kiáll elém, főleg ha az illető roma származású...
mondjuk tény, ahányszor eddig inzultusra került sor onnan én jöttem ki fölényesen, de a para attól függetlenül meximálisan bennem van... a legrosszabb, hogy mikor leszólítanak, megállítanak egyből elkezd verni a szívem iszonyú erősen és a kezeim lábaim meg olyan érzés mintha betonból lennének...
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ha félős vagy, azt el kell fogadnod, az alaptermészeteden nem tudsz változtatni, de ha tanulsz valamilyen küzdősportot, akkor az önvédelemre még talán lehet esélyed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!