Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit csináljak ha félek verekedni?

Mit csináljak ha félek verekedni?

Figyelt kérdés
Lehet rossz kategóriába írok de nem találtam jobbat. Nem az a baj hogy félek hogy megvernek vagy ilyesmi, hanem épp azért hogy megverek valakit. Nem vagyok kis darab, és rengeteget boxolok. Erre elég gyakori szórakozó helyeken a verekedés, és kb fél éve nem tudtam én sem elkerülni a verekedést, viszont csak 1x ütöttem meg a srácot és ki fekütt. 2 hétig kómában volt majdnem meghalt, ha nincsenek a biztonsági kamerák melyek bizonyítják hogy ő kezdeményezte a verekedést akkor le is csuktak volna, viszont sok helyen nincs biztonsági kamera, és ha kitör a balhé most már mindig elhagyom e helyszínt, viszont mindig van valami és így nem tudok elmenni nyugodtan sehova, mert a kis nyomorék 60 kilós köcsögök mindig balhéznak én meg a 110 kilómmal nem vagyunk 1 súlycsoportban. Mindig azzal jönnek nekem hogy csak a szteroidok miatt vagyok ilyen de ez csak a kinézet, tehetség semmi, igen szteroidozok nem is tagadom, viszont azt is tudom hogy 2 perc alatt elintéznék 1 ilyen embert. Az is baj hogy nincsenek kapcsolataim mint nekik, tehát ha valaki nekem jön még én leszek utána a hibás mert mellette fognak állani

2016. febr. 11. 10:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Te kamu szar! 17 vagy meg 70 kg maximum.
2016. febr. 11. 14:29
 12/25 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok ha érdekel! Na lássátok pont az ilyen kis piti alakokat nem bírom
2016. febr. 11. 14:33
 13/25 *Glissade* ***** válasza:
Verekedéshez, veszekedéshet két hülye kell. Ezt mindig tartsd észben. :)
2016. febr. 11. 15:16
 14/25 anonim ***** válasza:

"Verekedéshez, veszekedéshet két hülye kell. Ezt mindig tartsd észben. :)"

Miért kéne? Költői kérdés, nem kell, hülyeség, amit mondtál. Kérdező, hát nem értelek. Örülj neki, hogy harcolhatsz, verd csak meg keményen az ilyen hülyéket, adjál nekik rendesen!

2016. febr. 11. 17:37
 15/25 *Glissade* ***** válasza:
Azért mert pl. oda jön hozzád a hülye gyerek: elkezd kötözködni. Onnantól rajtad áll, hogy aszisztálsz-e hozzá, vagy sem. :)
2016. febr. 11. 18:20
 16/25 *Glissade* ***** válasza:

Ha nem veszel róla tudomást, faképnél hagyod, máris te voltál az okosabb!

(Nyilván ha erre nincs lehetőség, verd meg nyugodtan).

De ahhoz, hogy balhé legyen: Te is kellesz!

A hülye gyerek saját magával nem fog balhézni és saját magát sem fogja megütni... (a jobbik esetben).

Így már érted, ugye?

2016. febr. 11. 18:23
 17/25 anonim ***** válasza:
59%

A kérdésnek az a része, hogy te egy ütéseddel 2 hétig kómába küldtél valakit biztos hogy kamu, mert a börtönben ülnél. Nekem ne magyarázd, hogy nem, mert kamera meg minden, mert hivatalos szervnél dolgozom. Emberölési kísérlet, akármilyen szr a btk, ha nem késsel támadt rád, csak pusztakézzel, akkor neked börtönbe kéne ülnöd ( vagy fake a kérdés ).

A kérdésedre a válsz egyszerű amúgy. Ekkora alkattal és erővel, menj el aikidozni, vagy japán ju jitsuzni. Azzal sérülésmentesen tudsz hatástalanítani ilyeneket. Ha ekkora fizikai erőfölényed van persze.

2016. febr. 11. 20:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Ja, ez a 2 hét kóma egy ütéstől elég hihetetlen.

Tapasztalataim szerint a 60 kilós emberek nem kezdenek bele Dávid és Góliát harcába.

De tegyük fel, hogy elhiszem! :)

Azt írod 60 kilós emberek ellen harcolsz 110 kilóval. Ez olyan mintha azt írnám, hogy 2 harmadikos megtámadott és levertem őket. Nem egy megerőltető dolog.

A másik a gázspray gyávaság? Hát nem tudom te hol élsz, de ez nem a lovagkor. Gondolom akkor azért kell leverni a 60 kilós embereket 50 kiló plusszal mert az ego egy fontos dolog nálad.

Lehet tévedek és akkor én vagyok a barom.

2016. febr. 11. 22:28
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik megértették a kérdésem! Azoknak meg viszont akik azzal jönnek h nagynak érzem magam mert leütök esélytelen embereket azt üzenem tanuljanak meg értelmezni! Magyar Honvéd! Jó név, csak hogy senkit sem érdekel h te hol dolgozol az az 1-ik. 2 hogy jó baromságokat írsz ugye? Mert nem késsel jött? Oh bocsi nem tudtam hogy ilyen törvény van máskor hagyom magamat szarrá veretni. Hallottál már a reflexről? Te is értelmezz! "Mit csináljak ha félek verekedni?" Félelem tudod mi az? amikor nem tudsz tisztán gondolkozni és remeg mindened. Jah hoppá! És nem agresszióból ütöttem szét a gyerek fejét! 1 ütés volt, nem addig ütöttem ameddig le nem szedtek róla. Bárhol is dolgozol annyit tudhatnál hogy a fejnek is igazán sok pontja van, nem az ütés volt a baj, hanem a találat + a srácnak korábban már volt valami agyhártya problémája az orvos szerint. De mind1 nem is ez a lényeg, köszi a tanácsot máskor hagyom hogy addig verjenek míg bele nem pusztulok, ugyanis itt senkit nem érdekelnek a törvényeid mivel ez nem Magyarország! Megölnék valakit elásnám és holtestet sem találnának sem gyilkost, annyival megoldanák hogy biztosan elment az illető. A lényeg hogy tudom hogy ez történt. Te ott voltál? Nem! Akkor meg ne nevezz alaptalanul hazugnak légyszíves :)
2016. febr. 11. 23:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Költözz normális helyre, járj normális szórakozó helyekre. Ne vedd fel, hogy mások neked mit szólnak be, szimplán mintha nem is léteznének. És igen, ha valaki komolyan megserül, meghal akkor bizony te fogsz ülni
2016. febr. 12. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!