13-évesen késő elkezdeni a bírkózást? 175cm vagyok 76 kg. boxoltam 2 évet de minden egyes edzésre gyomor görcsel mentem nem szeretem mert az edző társaim folyton fenyegettek. De mégis bennem volt a sport szeretete és a kitartás és az edző is 80 éves.
boxoltam 2 évet de minden egyes edzésre gyomor görcsel mentem nem szeretem mert az edző társaim folyton fenyegettek. De mégis bennem volt a sport szeretete és a kitartás és az edző is 80 éves.
Az edzőtársak 90%roma származású volt.
Ne értsetek félre semmi gondom sincs velük.
Csak ők ilyen fenyegetős balhézós lopós bandába verekedősek.
Most Wing Chun Kungfuzom.
És melette elszeretném kezdeni a bírkózást nem késő? 13évesen?
és mi van még a városodban,mert a csingcsunggal igencsak mellé lőttél.
valami üti-rugi van?
pl amiket írtál a kulcsszavakhoz kickbox,tájbox?
Kis városban lakom. Alig van sportolási lehetőség..
Nincsenek .
13 évesen késő elkezdeni a bírkózást?
Abszolút nem vagy elkésve, és én nagyon ajánlom a birkózást. Én pont fordítva csináltam: 8 évesen kezdtem birkózni, és 7 évig csináltam. Pár év szünet után, most boxolok, szóval ismerem mind a kettőt.
Teljesen más állóképesség, izomzat kell a kettőhöz. Időbe fog telni az átállás, de ha van érdeklődésed hozzá, akkor szeretni fogod. Iszonyatosan megkeményít a birkózás. (Ha néha összejövünk a régi birkózó edzőtársaimmal kondizni, edzeni mindig rá kell jönnöm mennyivel erősebbek... :D )
Szerintem próbáld ki, azzal nem veszíthetsz semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!