SOS kérdés! Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, két év alatt óriási változáson mentem keresztül (majdnem 40 kilótól szabadultam meg). Viszont én még most sem vagyok elégedett magammal, vastag a combom, illetve a belső rész még mindig összeér, és ez borzasztóan zavar. Tudnátok olyan gyakorlatokat mondani, amik otthon végezhetők súlyzó nélkül, és lábvékonyításra mennek?2014. nov. 10. 13:33
1/3 A kérdező kommentje:
Még kiegészíteném azzal, hogy nem extrémen vastag, csak nem olyan, amilyenre én szeretném. Illetve ha már gyakorlatok, leírnátok, miből mennyit? :)
2014. nov. 10. 13:34
2/3 anonim válasza:
nincsen ilyen gyakorlat.
az összes izmot edzeni kell és a diétától fog eltűnni a felesleg.
az edzést kiegészítheted aerob edzéssel is.
vagyis a legfontosabb a diéta,majd az erősítő edzés és utána jöhet az aerob edzés.
ha otthon szeretnél edzeni saját testsúllyal,akkor az erősítő edzés lehet a fegyencedzés,aerob edzés meg a szobabicikli.
tehát összefoglalva a diéta a szálkásító étrend a kalória deficit a van "lábvékonyításra".
3/3 A felhasználó válasza:
Az hogy összeér a combod vagy sem a medencéd méretétől (is) függ, amin nem tudsz változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!