Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy Wudang kung-fu főapát le...

Egy Wudang kung-fu főapát le tudna győzni egy profi Ökölvívót?

Figyelt kérdés

2014. dec. 9. 21:44
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem nem, mert a wudang kungfusok biztos nem tudnak ütni :D

Gondolom átérződik némi irónia.

2014. dec. 9. 21:54
 2/47 anonim ***** válasza:

Két különböző sportról beszélünk. Mit jelent az hogy "győzni"? Minek a szabályai szerint győzne valaki? Vagy kiütésről beszélsz?

Szerintem egy közép- vagy annál nehezebb súlyú bokszoló nagyon nehezen találna el egy kungfust, mert ők elég gyorsak, viszont ha egyszer eltalálná megfeküdne.. A bokszolók erősebbek és jobban bírják az ütéseket, a kungfusok gyorsabbak.

2014. dec. 9. 23:23
 3/47 anonim ***** válasza:

Szerintem ez általánosítás. De tényleg jó kérdés, hogy vajon kesztyűben-e? Milyen szabályrendszerű küzdelemben? Mennyit technikázhatnának lábbal?

Azért a wudangosok tudnak néhány dolgot közelharcról..

Mondjuk egy boxolónak nagyon jó ütései vannak, és ők is igen gyorsak.

Az rémlik még, hogy egy küzdelmet vagy a képzettebb ember nyer, vagy az ki adott pillanatban összeszedettebb + némileg szerencsésebb?

2014. dec. 9. 23:28
 4/47 anonim ***** válasza:
Utcán, kesztyű nélkül szerintem jó esélye lenne a wudangosnak, feltéve hogy nem túl idős.
2014. dec. 9. 23:45
 5/47 anonim ***** válasza:
35%

https://www.youtube.com/watch?v=dE3lVQUUaI4

Egy ilyen selyempizsamás ezoterikus táncosnak esélye sincsen egy bokszoló ellen. Mire a sárkányharcos beveti a tündöklő fehér lótusz öklét, addigra kap egy bal egyenest meg egy jobb horgot, és a kis kínai a kórházban ébred fel.

2014. dec. 10. 09:56
 6/47 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó, miből gondolod, hogy mire egyik harcos üt addigra a másik harcos már több ütést bevitt neki?

Van valamiféle releváns tapasztalatod, ami azt igazolhatja, hogy aki kungfuzik az nagyon lassú lesz?

Amúgy miért vagy hülye? Jólesik? Fura előfeltételezéseid vannak ám : )

2014. dec. 10. 10:00
 7/47 anonim ***** válasza:
57%
Jaaj ugyan már, a kung-fu mega többi távol-keleti varázslat az csak hagyományőrzés és mozgáskultúra, na meg a hongkongi verekedős filmekben kell valakiknek szerepelni.
2014. dec. 10. 10:27
 8/47 anonim ***** válasza:
88%

Ha én kungfuzom és arcon váglak, milyen fizikai vagy biológiai magyarázat miatt ne fájna neked? Ezt az elképzelésedet le tudnád írni?

Ha én kungfu edzésen gyakorlok bunyózni (megjegyzem jó edzésmódszerekkel, tisztában vagyok vele hogy vannak értelmetlen edzések ahol nem használnak megfelelő gyakorlatokat) akkor miért is lennének az én képességeim másodrendűek a tieiddel szemben vagy egy boxolóéval szemben? Kérlek, ha lesz időd írd már le.

2014. dec. 10. 10:46
 9/47 aikiboxer ***** válasza:
37%
Főapátnak világbajnok boxoló dukál. Szerinted le tudná győzni Evander Holyfieldet? Szerintem nem.
2014. dec. 10. 14:41
 10/47 aikiboxer ***** válasza:
47%
61% én is ilyeneket gondoltam a karatéról, amíg le nem mentem boxedzésre. Azután lementem boxedzésre és szembesültem a valósággal. De hát ezt te is bármikor megteheted -- csak lemész egy boxedzésre és szembe jön veled a valóság.
2014. dec. 10. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!