Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Üdv.15 éves vagyok 55-kg,170cm...

Alex foci kérdése:

Üdv.15 éves vagyok 55-kg,170cm magas. Lehetek profi boxoló? Sok súlyzom van, géped, futópad, stb. Nem vagyok túl erős, de mostantól minden nap fogok edzeni. Eddig még sosem boxoltam, sosem verekedtem.

Figyelt kérdés

17-évesen szeretnék elkezdeni igazán boxolni , addig csak gyúrni , meg boxzsákot püfölni.

Mit tegyek hogy profi legyek? Mit kell figyelembe vennem?

2014. nov. 24. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:

17 évesen akarsz elkezdeni boxolni és profi akarsz lenni? Ne haragudj de ez vicc kategória. Ha elszánt vagy most azonnal kezd el.. Így is rengeteg gyerek van aki 12-13 évesen kezdi el, hozzájuk képest komoly lemaradásod van.

Van persze ellenpélda is, Kokó pl. 14 évesen kezdte, de ez a ritkább eset.

2014. nov. 24. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

Sorban:

Egy: Egy 17 de még egy 15 éves srác is bőven aggastyánnak számít a kezdők között boxban.

Kettő: Elég vékony lehetsz, és lehet, hogy ez változhat, de az is lehet, hogy testalkatilag ilyen vagy, akkor pedig csak a sok "térfogatnövelő" segít, amitől az isten óvjon meg!

Három: A súlyzók és képek helyett végezz saját testsúlyos gyakorlatokat! A futópad helyett menj ki futni! És máris megkímélted az ízületeidet!

2014. nov. 24. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

#2 A súlyzozas se nyirja az ízuleteket csak normalisan kell csinalni.

Kerdező te meg menj el edzesre. Az otthoni dolgokkal nem tanulsz meg bokszolni es felmossak veled a padlot..

2014. nov. 24. 18:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon tudok itt Box edzésekre járni , mert falusi vagyok ,(Ukrajnában élek) , itt nem lehet edzésekre járni. Azért akarok 17-évesen elkezdeni boxolni mert akkor kijárom a sulit és elmegyek Magyarba. Mit tegyek?
2014. nov. 24. 19:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg most még elkezdenék keményen gyúrni , és edzésekre járni(amit nehéz lenne megoldani , de lehetséges) akkor van még esélyem arra hogy Profi Boxoló legyek?
2014. nov. 24. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tehetséges vagy akkor igen, de ez a 15 is már erősen határeset.

A gyúrás önmagában nem segít.. A boxban a technika, a védekezés, a taktika és az ellenfél feltérképezése a legfontosabb. Nem az a fontos, hogy erősen üss, hanem az hogy betalálj.

Ha tényleg ez az álmod akkor ne várj semmire hanem kezd el már holnap.

2014. nov. 24. 20:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor lenne esélyem még rá hogy Profi legyek? Vagy ezzel már nagyon elkéstem? :)
2014. nov. 24. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyelj erre nem lehet egzakt módon válaszolni.. Persze, esély mindig van. Lehet hogy te vagy az évszázad lappangó tehetsége, nem tudjuk. De az biztos, hogy ha most elkezded akkor nagyon komoly erőbedobással és elkötelezettséggel kell tenned, mert nagy a lemaradásod a korodbeli bokszolókhoz képest.
2014. nov. 24. 20:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Máris elszeretném kezdeni , csak egy baj van , nemtudom hogyan közöljem/mondjam el a szüleimnek.Erre valami válasz?

2014. nov. 24. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Alex, Alex, ó, ó...!
2023. júl. 24. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!