1/3 anonim válasza:
Én thai boxra járok ;) istenkirály sport N
2/3 Singham válasza:
Egyik se a legjobb választás.
Savatet tudomásom szerint Budapesten oktatják csak, legfeljebb még más nagyobb városokban (szeged, stb.)
Thai boksz meg alig van az országban. Tényleges Thai boksz. Van olyan klub, amit ezt hirdet, de semmi közük nincs hozzá.
Ha kezdő vagy akkor ajánlom inkább az ökölvívást.
3/3 anonim válasza:
A savate mozgáskultúrája nekem teljesen idegen(nek tűnik), a muay thai-t (thai box) illetően meg lehet, hogy az előttem szólónak van igaza és nincs igazán eredeti iskolája hazánkban. Én azt ajánlanám, hogy nézz végig még pár jujitsu, kungfu iskolát is... sőt, talán az a legszerencsésebb ha egyszerre két, egymástól eltérő megközelítésű iskolában is tanulsz, mondjuk egy "tradicionálisat" és egy "modernet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!