Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Savate, thai box vagy box...

Savate, thai box vagy box edzést javasoltok, ha?

Figyelt kérdés

Savate,thai box és box edzés közül tudok válogatni. A savate és a box az university boxing club-ban van,a thai box a re-gymben. A problémám:

-a box edzést kipróbáltam,nagyon kötöttnek tűnt(értsd: nem sok kreativitást vihettem bele) és hiányzott a lábhasználat

-a thai box edzést is kipróbáltam,ott megfelelő volt a láb,viszont elhanyagoltnak éreztem a védekezést és a kéztechnikát(már amennyire ezt egy kezdő meg tudja állapítani)

-kézenfekvő lenne a savate választása,de ott csak heti 2 edzés van,ami nem tudom,hogy mire elég

Crossfit edzéssel kombinálnám,hogy egy kis plusz erőnlétet és izmot kapjak.

Melyik sport lehet az ideális választás?

2012. júl. 22. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:

heti 2 savate és 1 ökölvívó edzés a javaslatom.

az universyty-be járnak versenyző savate-sok is,jó pörgősek az edzések és állóképességileg kemény.

amúgy meg savete-ből azért elég a heti 2 edzés,mert minden edzésen van sparring.

az elején a combodon érezni is fogod,mert fél évig lila lesz,utána megszokja és felkeményedik.

a cross fit meg teljesen jó választás mellé.

2012. júl. 22. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a választ.

remélem nem lesz sok a crossfit is mellé és eleget tudok pihenni,nem szeretnél ostoba sérülést beszedni a pihenés kihagyása miatt.

2012. júl. 22. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Savate + szabadfogású birkózás

Eme két kombináció brutálisan hatékony. Heti 2 savate mellé heti 2 birkózás.

2012. júl. 23. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Savate + birkózás (szabadfogású)
2012. júl. 24. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!