A shotokan karate jó önvédelemre vagy MMA-ra?

Nem igazán füllik a fogam a kapzsi pénzéhes hazug Máday nénihez!
Ráadásul mivel eddig nagyon vicces kisfiú voltál, ezért nem tudom, hogy ezt az invitációt komolyan gondolod, akkor egyszer ha lesz időm és lóvém, akkor írok egy privátot drága Alias44 és megbeszélünk egy időpontot!
Nagyon cuki vagy!
#USBORNE

Eh egy birka vagy Usborne :-)
Amúgy nem vagyok Wing Tsun párti mielőtt megkapnám a "wing tsun huszár" címet tőled.

Akkor megéri kampányolni és nyalni! Ne magyarázz, veréb vagy!
#USBORNE

Akkor ezt megbeszéltük! Most már nyugodtan eltemetheted magad!
#USBORNE

Több oldal offolás. Gratulálok... Legközelebb rendezzétek le privátba.
Az meg, aki fikázza Usborne stílusát látszik, hogy nem lakik veszélyes környéken. Ahol elég gyakran kell számítanod támadásra, ott mindenki ilyen, mivel így úszod csak meg épségben. :)
Kérdező: Shotokan elméletben jó lenne, csak már gyakorlatban nem nagyon. Elmentek az ,,érintős" versenyek felé. Olyan verseny ez, mint amit a legutóbbi Karate kölyök filmben látsz. Annyi a lényeg, hogy épphogy hozzáérj az ellenfélhez. A Shotokan meg ebben jó, hisz az egész rendszer alapja, hogy egy mozdulattal megpróbáld hatástalanítani a támadódat.
A Karate ,,színvonaltalansága" meg nem csak itthon fordul elő. Mindenhol ugyanilyen arány van, Japánban jobb az arány csak.
MMA-ban meg egyedül nem állja meg a helyét, hisz pusztán állóharcot tanít. MMA-ban meg szükség van még földharc tudásra, meg takedown tudásra.

Hála Istennék én is ilyenre járok, úgyhogy köszönöm a megerősítést!
Amúgy kérlek ne hasonlítsd össze a két és fél év Népszínház utcát azzal, hogy én a Börzsöny lepratelepén lakom csecsemőkorom óta!
Egyébként teljesen igaza van Singhamnak ismét!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!