A shotokan karate jó önvédelemre vagy MMA-ra?
Én csak egy telepi tróger vagyok, nem pedig kocsmai alfahím! Nem kérkedek semmivel cimbora, csak a tényeket közlöm, ha már belém álltok!
Gondolj amit akarsz okostojás! Azt hiszed, hogy majd elkezdek magyarázkodni egy nagymenő ostoba agymosott antiszociális GYIK felhasználónak? Hát nem, úgyhogy felőlem kútba is ugorhatsz!
Miért nem szálltok le rólam? Nem veszitek észre, hogy nem tudtok beoltani? Nem tudtok megállítani, ugyanis csak nevetek rajtatok, aztán folytatom tovább a munkám!
Hiába pomtoztok le engem, mint az óvodások, az ilyen engem teljesen hidegen hagy! A hozzátok hasonló papagájokat az én környékemen le sem köpik!
Hagyjatok lógva, ez nem rólam szól és nem is rólatok! Itt nem a válaszadó személyek a fontosak, hanem maga a válasz!
Sok elvakult naiv befolyásolható személy még hosz a tündérmesében, benyeli a hazug stílusok hipnotikus marketingszövegét! Az ilyen egyének néha teljesen megbolondulnak és az olyan embereket, akik átlátnak a szitán, azokat megpróbálják megsavazni, de mi tojunk az ilyen hernyókra!
Az ilyen emberekkel helyezkedtem szembe én és még jó pár személy! Mi ennyien vagyunk, ti pedig annyian! Mi sosem fogunk tudni megegyezni, megbékélni! Mindig lesznek közöttünk ellentétek, de ez van! Felesleges az egyéneket marogatni, mert itt nem ez a lényeges!
#USBORNE
Igen, nem tudtam beilleszkedni és csúfoltak az óvodában! Ez jó szöveg volt amúgy, bár sajnos nem tudtál vele beoltani, de azért mondd meg anyádnak, hogu vegyen neked sütit, mert megérdemled a keménységedért!
Kíváncsi vagyok, hogy élőben ha mondjuk beállok a retkes pofád elé, akkor mennyire lennél nagymenő! Lehet hogy ott elakadna a szavad drága analfabéta cimborám!
#USBORNE
De jó fej vagy! Ez tényleg poénos visszaszólás volt! Fel is írom magamnak, nehogy elfelejtsem!
#USBORNE
Így van, ez egy ilyen világ!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!