Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Kyokushin karate tényleg...

A Kyokushin karate tényleg nem ér semmit?

Figyelt kérdés
Azt mondják sokan,hogy nem ér semmit,de én néztem róla videókat,elég keménynek tűnik.Azt mondják,hogy teljes erőből ütik egymást és a ettől a testük már annyira bírja a fájdalmat,hogy kibírják.

2014. jún. 7. 21:10
1 2 3
 21/26 Singham ***** válasza:
63%

Jaj, hagyjuk már ezt a szöveget. :D Bordákat törnek a kyosok az ütéseikkel? Hagyjuk már. :D Max Oyama idejében, de nem ma (hogy Vin Dieselt idézem). :D

Igen, párhuzamot vonunk, ugyanis a legkönnyebb ezzel elmagyarázni miért színvonaltalan a Kyo oktatása. Nem akarod, hogy fikázzuk a Kyot? Nagyon egyszerű: tegyél érte, hogy ne olyan legyen az oktatása, mint most, aztán láss csodát már nem is szidjuk. :)

2014. aug. 19. 09:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy te mit látsz, és mi a valóság, két különböző dolog. Sok röntgen felvétel mást mutat. (Anno engem még csapkodtak cserépléccel. Nem a Mucsi féle szotokán harcibemutó módon.) Nem csak nálam. De a karate még mindig nem sport. Nagyon sokan sportként űzik, de mikorra kiöregednek, abba is hagyják. Én is csak jó mókából indulok egyszer kétszer egy évben. Már nem a küzdelem inspirál. Amit a tatamin művelünk, az nem is karate. Karate egészen más. Még a kyo karate is.
2014. aug. 19. 14:14
 23/26 anonim ***** válasza:
45%

"De a karate még mindig nem sport. Nagyon sokan sportként űzik, de mikorra kiöregednek, abba is hagyják. Én is csak jó mókából indulok egyszer kétszer egy évben. Már nem a küzdelem inspirál. Amit a tatamin művelünk, az nem is karate. Karate egészen más. Még a kyo karate is."

Megint Te vagy az a hülye? Menj már a pitsába! Te szerencsétlen gyökér, attól, hogy egy kyo-s abbahagyja egy idő után a versenyzést, attól még ő sportoló marad, nem harcművész. A kyokushin Japánban sem harcművészet! Soha nem is volt! 4 BUDO karate irányzat van: Shotokan, Shito-ryu, Wado-ryu, Gojo-ryu. ÉS PONT! Az Oyama egész életében azt akarta kiharcolni, hogy a kyokushin is budo-vá váljon. Hát nem jött neki össze, azóta versenysport. A kyokushin igen is sportkarate, az is volt és az is marad. Ha tetszik a Te kis csökött lelkivilágodnak, ha nem. Japánban is sport, szerinted akkor ebben az országban mi? Heh?

2014. aug. 20. 21:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Tudod te azt magadtól, hogy mi is az a budo?
2014. aug. 21. 12:59
 25/26 anonim ***** válasza:
63%

Kiscserkész a probléma az, hogy a csökött kis agyacskáddal, Te vagy az aki nem tudja. Mi a halál f****nak jártál te "karatéra", angyalbögyölőm? :D Ne te akarjál nekem visszakérdezni, a probléma az, hogy annyira szentül véded azt a semmit sem érő kyokushint, holott az egész világ tudja, hogy kyo az sport, és soha sem volt harcművészet. Szánalmas vagy pajtikám, és az összes olyan akik itt a gagyi küzdőrendszereket dicsérik vagy éppen megvédeni próbálják.

Akkora f***ságokat írsz, hogy mindenki hülyének néz itt téged. 5 centiről bordatörő ütések. Pff....persze....mert a kyosok kemények, hogyne... 12 unciás kesztyűvel pedig lazán lehet test K.O-kat adni nekik. A K1-ben is nem kyokushinost ütöttek ki testen bokszkesztyűvel, szóval a feledzett kyo-s felsőtestet és az 5 centis bordatörő ütéseket max az hiszi el aki olyan ostoba, mint például Te. XD

2014. aug. 21. 18:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem öriztunk együtt libát. Viselkedj egy picit!
2014. aug. 22. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!