Ökölvívás, thai box vagy kyokushin karate?
Figyelt kérdés
Ahol lakok, csak ez a háromféle küzdősport edzési lehetőség van. Melyiket ajánlanátok? Elsősorban önvédelemre kellene.2014. jan. 24. 15:20
1/13 anonim válasza:
Kezdj ökölvívással. Megtanulsz ütni, elmozogni. Utána menj thai box-ra.
2/13 anonim válasza:
Sok szempontot összegezve.. az ökölvívás fejleszt a legjobban ezek közül és nyer.
Sportkarate is, thai box is felejtős szerintem.
3/13 Pretty_Fighter válasza:
ökölvívás:) habár van benne némi elfogultság is:P
4/13 anonim válasza:
Ha halál objektív lennél akkor is ezt kellene írd.
5/13 anonim válasza:
Én az ökölvívást ajánlom, de szerintem menj el mindegyikre és döntsd el, hogy neked melyik tetszik, mert egyik sem rossz!
6/13 aikiboxer válasza:
Nézd meg a thai box és a box edzést, és ahol normálisabb az edző és normálisabbak az edzéstársak, jobb a hely atmoszférája, oda menj. A bokszolók többnyire valamivel jobbak kézzel, mint a thai boxolók, de többet számít, hogy az edző normális legyen.
8/13 anonim válasza:
Egyértelműen thai box. A thai box az box + rúgások, könyök, térd és teljesen magába foglalja a boxot is. Mivel lehet benne rúgni, hatékonyabb, mint a box.
9/13 aikiboxer válasza:
Kár, hogy maguk thai boxolók is azt mondják, hogy egy sima bokszoló leveri őket, ha nem edzenek rá külön, annyival jobb a bokszolók kéztechnikája.
10/13 anonim válasza:
Így van! A thai boxolók lábmunkája csapnivaló.
Túl röghöz kötöttek. Ökölvívás után vagy azzal keresztbeedzve viszont hatékony.
Osu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!