A WING TSUN tényleg ratyi?
Átlag edzés, neeeem. Maga a nagymester tudtommal jó. De az átlag edzésektől nem kell megijedni.. meg a tanulóktól sem.
Oké, én nem ismerek sok wingtsunost, de akiket igen, hát olyanok mint az exkaratésok.. kerestek jobb edzést :D
"Máday azért nem olyan gyenge azzal a női kungfuval, szerintem. "
persze, sarki részeg dulakodó ellen meg ámulós tanítványoknak jó a bemutató, de egy középszintű harctudással rendelkező bűnöző ellen már nem igazán.
"Mondjuk egy kick-boxnál keményebb a wing tsun?"
nem, a kickbox muay thai, nyugati box és karate alapokkal rendelkezik, a wing tsun meg szerintem önmagában is kevesebb mint a karate. sőt, kevesebb mint az alap ökölvívás.
Nah, tipikus fotelkungfus: ,,a wing
tsun meg szerintem önmagában is
kevesebb mint a karate." :D ezen szakadok! Még jó, hogy gyengébb, azért győzött le Yip Man 1945 körül 10 karatést! Ja, nem ismered a wing tsun-t így csak filmnek hiszed! Nos, film, de ami harc abban van, az mind megtörtént! :) Tehát az is, ahogy 10 karatést legyőz Yip Man! :) Tudod.....kick box! Én nem szídok semmit, ne értsétek félre, de kick box-ot, mely a leggyengébb box típus, a kínai harcművészetek talán legjobbjához hasonlítani nem túlzás kicsit? Nah mindegy, a fotelkungfus-ok jobban tudják, mint az igazi harcművészek! Nah mindegy én nem bánom ha nem wing tsun-oztok, az utcán a cigánybox ellen minden jó, hisz mint mondtam, minden harcművészet, küzdősportot jó a maga módján! :)
"Nem értem az embereket, mert aki igazi harcművész, az nem szídja egyik harcművészetet sem"
A debilséget szidjuk. Mi az hogy nem szidjuk egyik harcművészetet sem?
Magyarországon a hm oktatás átlag színvonala POCSÉK.
Nem lehet akkora befolyásolt hülye senki, hogy leír olyat hogy nem szidjuk/kritizáljuk azt ami sz.ar.. !
" [link]
már ez a videó is mutatja milyen a rossz ütés.
"Nem értem az embereket, mert aki igazi harcművész, az nem szídja egyik harcművészetet sem"
az nem szidás, hogy megállapítjuk hogy rosszabb xnél, legfeljebb neked esik rosszul. egyszerűen vannak technikák amik jók, és ezek nagyrészt x harcművészetben vannak benne tehát x a legjobb harcművészet a választékból.
értelemszerűen mivel az mma kevert harcművészet, midnenből a legjobbat összeszedhetjük vele, így alakul ki a teljes és tökéletes rendszer.
most attól eltekintve hogy fegyveres harcok.
"De. Aki szíd más stílusokat, az honnan tudja, hogy az amit szíd rossz?"
én nem szidom, de amikor látom egy ütésen hogy gyenge, mert a technikája rossz, akkor nem fogom egyenértékűnek tekinteni egy erősebb, jobb technikával. magyarul aki ismeri az ütések tulajdonságait, annak egyértelmű.
"azért győzött le Yip Man 1945 körül 10 karatést"
1 ember valamikor a múltban valamit csinált. jézus meg holtakat támasztott fel, csak nincs róla se felvétel, se aki személyesen látta volna. ezért hívják hitnek.
ugyanúgy mint a tanítványa, bruce lee harctudása, ami állítólag volt, de összesen kb 2 videó kering valódi mérküzésekről, a többi mítosz meg film.
"Én nem szídok semmit, ne értsétek félre, de kick box-ot, mely a leggyengébb box típus"
ilyen semmitmondó kijelentésekkel csak magad minősíted
...
látom sokakat sért, hogy éveket és ezreseket pazaroltak el.
felőlem azt hisztek amit akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!