Hatékony utcai önvédelem?
Figyelt kérdés
Krav magázok lassan egy éve, de az itteni vélemények nagyon elbizonytalanítottak, hogy csak lehúzás, meg azoknak hasznos akik mellette/előtte már tanultak mást is.
Előtte nem tanultam mást, így nem is tudom mit kéne elvárnom, nincs sok tapasztalatom. Az edzés nem tűnik rossznak, az edző is rendes, de nem tudom hogy hatásos lenne-e, ha használni kéne.
Azon gondolkodok, hogy abbahagyom, és elkezdek valami mást, mert amúgy szeretem a küzdősportokat. De ha már elkezdek valamit, akkor az hatékony legyen. Ehhez kéne a Ti segítségetek, felvilágosításotok.
2013. dec. 30. 11:39
21/21 anonim válasza:
Ökölharc mindennek az alapja. Nem így van mindenhol? Akkor.. lehet nem jól csinálják. Akkor a harc művészetből elhagynak valami eléggé fontos dolgot, a harc részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!