Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Írnátok példát belső, és...

Írnátok példát belső, és külső kung fu stílusokra?

Figyelt kérdés
Az külön érdekelne,hogy a wing chun melyik csoportba tartozik?

2013. nov. 21. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A wing chun is kung-fu! Vagy, hogy érted, hogy hova tartozik? Amúgy a kérdésedre válaszolva: Wing Tsun, Északi,-Déli sáska, Shaolin! De kb az egész kung-fu olyan amit leírtál! Ezek meg a legjobbak közülük!
2013. nov. 22. 06:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Az jó,hogy ilyen segítőkész vagy,csak rohadtul nem a kérdésre válaszoltál.Vannak belső,és külső kung fu stílusok.A belsőnek a qi energia a lényege,a külső pedig a fizikai képességeken alapszik.Azóta már rájöttem,hogy a wing chun külső stílus.
2013. nov. 22. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Külső stílus: Összes shaolin meg Wt meg hungar choy lee fut.

Belső: Tai chi , xingy, bagua .

2013. nov. 22. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Jólavanna elnézést! Írás közben elfelejtettem a kérdést! Szóval! Amiket leírtam, azok fizikai, de a wing tsun-ban van 1 nagyon nagyon kevés chi is! De az is inkább fizikai!
2013. nov. 22. 19:27
 5/6 cooljet válasza:

a shaolinban mind2 szerepel. tudom ajánlani a qigong gyökere, és qigong az örök fiatalság forrása című könyvet.

remélem segítettem.

2013. nov. 23. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak a net-en is magyar nyelvű anyagok a külső-belső stílusokról. Miért nem olvasod el ezeket?
2013. nov. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!