Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az MMA-sok legtöbbje, hogy-hog...

Az MMA-sok legtöbbje, hogy-hogy tanult/okos ember?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 14:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"where he was studying Criminal Justice"

?

Hűha.

2013. dec. 29. 18:37
 22/31 A kérdező kommentje:
nem!University: Iowa Central Community Collage
2013. dec. 29. 18:42
 23/31 anonim válasza:
Most feltetted ezt a kérdést, hogy bizonygathasd nekünk, hogy az MMA sok mennyire tanultak, és lehurrogj mindenkit aki ebben kételkedik, vagy esetleg az ellenkezőjét állítja. Kedves kérdező te is k*urvára unatkozol...
2013. dec. 29. 18:51
 24/31 A kérdező kommentje:
Hát én kib*szottúl nem unatkozom, de mindegy. ;)
2013. dec. 29. 19:04
 25/31 anonim ***** válasza:

Akkor ott tanult, és?

Mi kell a tanuláshoz, pénz és némi szorgalom, nem?

Aki heti 2-3 küzdősport edzést (vagy mondjuk 4-et) végig tud csinálni, az egyetemen is képes kitartóan szívni.. mi ebben a meglepő? Még mindig nem ettől lesz értékes egy ember, persze a kitartó munka önmagában is valami.. több mint a semmi.

2013. dec. 29. 19:06
 26/31 anonim ***** válasza:

Egyébként ha már konkrétan van egy kérdés is:

Az mma ma egyre felkapottabb proli tömegsport kezd lenni tinigyerekek körében, kb. mint eddig a thaibox volt, most ugyan oda jutott az 'mma' is mint különálló küzdősport (ami fura, mert igazából szabálygyűjtemény). De lehet hogy a raj tinicsávók tanult, okos embernek számítanak, ezt most nem ítélném én meg.

2013. dec. 29. 19:07
 27/31 anonim ***** válasza:

"Aki heti 2-3 küzdősport edzést (vagy mondjuk 4-et) végig tud csinálni, az egyetemen is képes kitartóan szívni.. mi ebben a meglepő?"

Nos, végülis ezzel fején találtad a szöget, mégha negatív irányból közelíted is meg a dolgot. Ugyanúgy, ahogy a felsőfokú tanulmányok, a versenysport is kitartást és sok munkát kíván, mire meghozza a gyümölcsét. Aki elég kitartó és következetes ahhoz, hogy komoly sportolót képezzen magából, az valószínűleg egy egyetemet is el tud végezni.

2013. dec. 30. 21:51
 28/31 anonim ***** válasza:
44%

Meg lehet maratoni futó, stb.

Én nem negatív oldalról közelítem meg a dolgokat. Csak nem esem hasra akármi előtt.

2013. dec. 30. 21:59
 29/31 anonim ***** válasza:
nagyon kevé mma-s tanult bárhol, ez egy troll kérdés. A legtöbb primitív mint a föld, csak a "műverekedéshez" ért, de aki tanult, idővel a sok fejre mért ütéstől az is elhülyül, mint a profi boxolók. Agyrázkódást kapni sikk lehet valamilyen körben
2014. jan. 10. 20:06
 30/31 -smn- ***** válasza:

Én tanultam egyetemen, három diplomám van, mindhárom bölcsészterületen. Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy a bölcsészethez nem kell ész csak segg, annak azt üzenném, hogy nyilván borzasztóan frusztált lehetsz, biztosan van némi kisebbrendűségi komplexusod is a bölcsészekkel szemben. Nyilván nagyon kedvező lenne neked az, ha a bölcsészethez nem kellene ész, mert akkor végre Te is könnyedén elvégezhetnél egy egyetemi szakot, de sajnos ki kell ábrándítsalak.

A kérdéshez pedig annyit, hogy ha elfogadtok engem a három diplomámmal (plusz tudományos-kutatási területen végzett több évnyi tapasztalatommal, OTDK-helyezéssel, tudományosfolyóirat-szerkesztői múltammal) tanult embernek (ha okosnak nem is), akkor elmondom, hogy én pont most kezdek MMA-ra járni, úgy, hogy évek óta keresek ilyen edzést, csak eddig nem volt a környékemen.

Nem értem, mi köze a műveltség/tanultság szintjének az ember sportérdeklődéséhez? Mi a kapcsolat? Valaki magyarázza el, mert én ehhez kevés vagyok.

2014. febr. 25. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!