El magyarázná valami okos ember hogy miért nem lehet fogyni és izmosodni egyszerre?
Akkora egy hülyeség szerintem! Miért ne lehetne? Minden lehetséges!
Csak magyarázza el valaki és akkor talán megértem!
Azért nem érted mert tajgetosz pozitív vagy...
Az izmosodáshoz extrém magas kalóriabevitel kell a fogyáshoz meg extrém alacsony.Ha innen sem érted meg fizetem a repülőjegyedet
Nem is tudtam, hogy ezeket nem lehet egyszerre! Nahát!
Akkor azért van az, hogy téli (kissé hájasnak tűnő) combimat és popómat ha nyáron izmosra bringázom, akkor azt hiszem fogyás történt, pedig kilóban mégsincs változás? És ha ezután újra nem bringázok, akkor eltűnnek a jó kis izmok és visszaalakul a régi szerkezet?? Vagy hogyan is van???
Érdekes téma!
Igazából csak agy kéne ehhez a "témához".
Ha nyáron valamennyire megizmosodik a lábad attól keményebb lesz de a zsír az ottmarad mert hova a f*szba tűnne ha nem diétázol?Ha abbahagyod izom le zsír marad és megint gollum leszel
Szerintem lehet.
Én 3 hónapja edzek, a testzsírszázalékom 2%-kal csökkent, az izomtömegszázalékom pedig 4%-kal nőtt.
Íme, ebben mindent megtalálsz, a legszakszerűbb magyarázatokkal ellátva.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
A pontozásból kiderül melyik az és melyik nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!