Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A fallabdában mennyi mogzás...

A fallabdában mennyi mogzás van? Ugy értem, hogy 1 óra alatt mennyit mozog az ember? Ettől lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 12. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak úgy ütögetni mégy el squash-olni, akkor igen megmozgat. Nagyobbat kell ütni kicsit a labdába, mint egy sima tenisznél vagy tollasnál, így nagyobb erőkifejtést igényel, valamint ha rendesen szabályok szerint játszotok, akkor rengeteget kell futni hozzá, tehát fogyaszt is.
2008. márc. 30. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Irtóra megmozgat, fogyaszt is, de izmot is bont, és irtózatosan pörgeti a pulzust.
2008. márc. 31. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttem haza a fallabdából, jól elfáradtam:D De nagyon jó volt!
2008. máj. 19. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már 3 éve járok Halason fallabdára. (13 éves vagyok) Eleinte eléggé sz*r voltam de most mondhatom hogy majdnem profi vagyok :-). A haverommal megyünk szerdán, pénteken, ő az öccsével szombaton, én a Jenei Szabihoz vasárnap 3-4-ig aztán 4-5-ig a haverral ::-)). Nagyon jó És igen, ha teljessen a szabályok szerint játszotok lehet hogy annyira elfáradtok, hogy a pályáról sem tudtok kimenni ::::::-) (tapasztalatból mondtam!!)
2009. szept. 8. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
ha rendesen, szabályok szerint játszotok, akkor szarrá fáradsz...X-)
2009. nov. 23. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!