Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az MMA-sok legtöbbje, hogy-hog...

Az MMA-sok legtöbbje, hogy-hogy tanult/okos ember?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 14:15
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Hol van erről statisztika?
2013. dec. 29. 14:17
 2/31 A kérdező kommentje:
Az a statisztika, hog egyetemen tanúltak, és a tekíntetük sem üres.
2013. dec. 29. 14:17
 3/31 A kérdező kommentje:
Tanultak*
2013. dec. 29. 14:18
 4/31 anonim ***** válasza:

Nálunk az egyetemen vannak olyan kretének, hogy nem csak elvégezni nem fogja, de azt sem értem, hogy vették egyáltalán fel.

De ezeket honnan tudod egyébként? Megkérdeztek 100 MMA-st és 80-an egyetemre járnak közülük, vagy hogy volt?

2013. dec. 29. 14:19
 5/31 A kérdező kommentje:
Wikipédián leírják, hogy tanult-e egyetemen. Van olyan aki nem is tanult ott, de sokan tanultak.
2013. dec. 29. 14:21
 6/31 anonim ***** válasza:
Átolvastál több száz vagy ezer wiki oldalt? Vagy miből gondolod, hogy a legtöbb ilyen?
2013. dec. 29. 14:23
 7/31 A kérdező kommentje:
Hát nézz utána te is, és látni fogod. Amúgy te miért nem hiszed el, hogy tanult emberek?
2013. dec. 29. 14:25
 8/31 anonim ***** válasza:
Én azt nem hiszem el, hogy a legtöbb egyetemet végzett. Utána néznék, ezért kérdezem, hol van erről statisztika. Mert több száz oldalt nem fogok áttanulmányozni ezért.
2013. dec. 29. 14:26
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

Az egyetemi képzés egy idegölő, embertelen, lelkileg leépítő dolog. Persze rohadt megbecsült manapság.. ami hülyeség, mert valójában nem ér sokat, egyszerűen csak diplomával általában tűrhetően lehet keresni, ennyit jelent az egyetem elvégzése.

Na most ezek a nem feltétlen intelligens, de éveken át az oktatási rendszer által meghurcolt emberek már csak eléggé primitív, erőszakos, ösztönös kikapcsolódásra vágynak. El tudnak menni mma-zni egy jót, mert már ez is értelmesebb mint amit életükben addig csináltak. Ennyire egyszerű a magyarázat. Leharcolják az embereket, aztán már csak könnyebb kikapcsolódásra, fizikai kihajtásra marad erejük. Akkor ki lehet kapcsolni agyilag, nem kell gondolkodni, ezért nagyon jó az mma.

2013. dec. 29. 14:28
 10/31 A kérdező kommentje:
Hát énis most kezdtem az egyetemet, és MMA-zok mellette. És az egyetem nem hülyeség. Ja és neked minden MMA-s kérdéshez muszáj hozzászólnod? Nem is nagyon értesz hozzá, de okoskodsz.
2013. dec. 29. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!